ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κωνσταντοπούλου: Ελπίζω να μη μου στείλει και τα ΜΑΤ ο Τσίπρας

Κωνσταντοπούλου: Ελπίζω να μη μου στείλει και τα ΜΑΤ ο Τσίπρας

Αιχμηρή και ειρωνική απάντηση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Βούτση εξέδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά την απόφαση του προέδρου της Βουλής να βάλει τέλος στην Επιτροπή για το χρέος που είχε συστήσει η προκάτοχός του.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει «νεομνημονιακούς» τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό για τον οποίο αναφέρει: «Προφανώς δεν αντέχει ο Τσίπρας στην ιδέα ότι θα συνεχιστούν οι αποκαλύψεις για την αντισυνταγματικότητα κ εγκληματικότητα των μέτρων», ενώ παράλληλα εκφράζει την ελπίδα να μην της στείλουν τα ΜΑΤ.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Κωνσταντοπούλου:

«Μόλις έμαθα από τα ΜΜΕ ότι ο κ. Βούτσης τίμησε την σημερινή απεργία κατά των Μνημονίων καταργώντας την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Προφανώς δεν αντέχει ο Τσίπρας στην ιδέα ότι θα συνεχιστούν οι αποκαλύψεις για την αντισυνταγματικότητα κ εγκληματικότητα των μέτρων. Η επίσημη απάντηση της Επιτροπής θα έρθει όταν ενημερωθούν επισήμως κ νομίμως τα μέλη της. Και δεν θα αρέσει στους νεομνημονιακούς. Μέχρι τότε ελπίζω να μην απεργάζονται και εισβολή των ΜΑΤ στα γραφεία της Επιτροπής. Κύριοι νεοΜνημονιακοί, ο αγώνας για το λογιστικό έλεγχο κ διαγραφή του χρέους ούτε ξεκίνησε ούτε θα λήξει με απόφαση Προέδρου Βουλής. Ξεκίνησε απ' την κοινωνία, που σας έχει απέναντι, την κοινωνία, την οποία στήσατε στο απόσπασμα. Η κοινωνία δεν καταργείται με απόφασή σας».

Σχετικές ειδήσεις