Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Επίθεση της Χρυσοβελώνη στον Θεοδωράκη

Επίθεση της Χρυσοβελώνη στον Θεοδωράκη

«Εθνική αξιοπρέπεια είναι να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα και τα δίκαια της χώρας σου απέναντι σε όσους τα καταπατούν και απαιτούν την πλήρη παράδοση άνευ όρων. Αυτή η αρχή δεν χαρακτηρίζει καθόλου τον φιλομνημονιακό συνήγορο των δανειστών και εκπρόσωπο των πιο σκληροπυρηνικών ευρωπαϊκών κύκλων» σχολίασε η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη σε τηλεοπτική εκπομπή.

"Τι έχει να περιμένει ο ελληνικός λαός από τον «αρχηγό» ελληνικού πολιτικού κόμματος που αντιτίθεται σφόδρα στη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, προβάλλοντας παιδαριώδεις δικαιολογίες; Με τη συνέντευξή του θύμισε απλώς τον πολιτικό που εικονογραφεί η περίφημη φράση: «αυτές είναι οι αρχές μου, κι αν δεν σας αρέσουν, έχω κι άλλες... » συμπλήρωσε η κ. Χρυσοβελώνη.

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής του "Ποταμιού" Σταύρος Θεοδωράκης στη τηλεοπτική του συνέντευξη,το βράδυ της Τετάρτης (20/5/2015) τόνισε ότι «είναι υποχρέωσή μας αυτή τη στιγμή να μην βάλουμε τη χώρα σε περιπέτειες», υπογραμμίζοντας ότι «το κόμμα θα ψηφίσει τη συμφωνία με τους θεσμούς, εφόσον αυτή θα είναι ευρωπαϊκή, αλλά στη συνέχεια θα απαιτήσει μία άλλη κυβέρνηση».

Επιπλέον, είπε πως «Η κυβέρνηση έδωσε εξετάσεις αλλά απέτυχε» και κάλεσε τον Πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία και να αλλάξει την κυβέρνησή του. «Πρέπει να τους πει σιωπητήριο. Είναι σαμποτάζ», δήλωσε και χαρακτήρισε το σενάριο επιστροφής της χώρας στη δραχμή ως «μικρασιατική καταστροφή».

Σχετικές ειδήσεις