Η Ομογένεια με υπερηφάνεια παρευλάνει για την εθνική επέτειο 25ης Μαρτίου στο Τάρπον Σπρινγκς

Newsroom Newsroom

Η Ομογένεια με υπερηφάνεια παρευλάνει για την εθνική επέτειο 25ης Μαρτίου στο Τάρπον Σπρινγκς

Αρχίζουν σήμερα Κυριακή οι παρελάσεις της Ομογένειας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, με πρώτη αυτή που θα γίνει στο φημισμένο «Ελληνικό Χωριό», Τάρπον Σπρινγκς. Οργανωτής της παρέλασης αυτής στη Φλόριδα, είναι ανεξάρτητη επιτροπή, που λειτουργεί γι’ αυτό το σκοπό.

«Είμαστε έτοιμοι για μια λαμπρή παρέλαση για να τιμήσουμε την επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης, Κώστας Σισόης. Φέτος θα υπάρχουν στον εορτασμό 15 άρματα ομογενειακών οργανώσεων και κοινοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων τμημάτων τους, σχολείων και χορευτικών ομάδων.

Θα παρελάσουν, όπως και άλλες χρονιές, ομογενειακοί φορείς της ανατολικής Φλόριδας, αλλά και άλλων περιοχών, όπως από το Μαϊάμι, τη Σαρασότα και το Μέλμπουρν. Μετά από χρόνια, αναμένεται φέτος να παρελάσουν και εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς από την Ελλάδα, τους οποίους αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Ομογένεια της Φλόριδας. Συγκεκριμένα, πρόκειται να είναι ένα μέρος του αγήματος ευζώνων που θα παρελάσουν την επόμενη Κυριακή, 26 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη. Θα παρελάσουν, επίσης στη Φιλαδέλφεια, την Κυριακή 2 Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved