BOMBER

Η λοβιτούρα της τεκνοθεσίας

Η λοβιτούρα της τεκνοθεσίας
Unsplash

Η κοροϊδία με τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών και η ιλαροτραγωδία με την τεκνοθεσία έχει περισσότερο παρασκήνιο από όσο νομίζουμε

Ετοιμάζονται λοιπόν να μας σερβίρουν την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών μέσω… τεθλασμένης οδού. Πώς θα γίνει αυτό; Με ένα απίστευτης σύλληψης κόλπο γκρόσο (λοβιτούρα κατά το κοινώς λεγόμενο) το οποίο υποτιμά πλήρως τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Θα μας σερβίρουν λοιπόν το «τυράκι» ότι δήθεν δεν θα επιτρέπεται εντός Ελλάδος η υιοθεσία παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια.

Από την άλλη όμως η ελληνική πολιτεία θα αναγνωρίζει νομικά, τις πράξεις τεκνοθεσίας που θα έχουν γίνει σε τρίτες χώρες! Το καταλάβατε; Μπορεί βέβαια να μην έχει ξεκαθαριστεί εάν η περίμετρος των χωρών που θα αναγνωρίζονται θα είναι μεγαλύτερη από τις 19 χώρες στην Ευρώπη που έχουν κατοχυρώσει το δικαίωμα της τεκνοθεσίας στα ομόφυλα ζευγάρια, ακολουθώντας την πλήρη εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Συμφωνίας για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, αλλά αυτό θα είναι το καθρεφτάκι για τους ιθαγενείς. Μιλάμε για ασύλληπτη κοροϊδία η οποία δυστυχώς έχει και λαγούς – υποστηρικτές και μέσα από την Εκκλησία. Είναι θλιβερό για παράδειγμα να ακούει ο ελληνικός λαός από τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας, τον κ. Ιερώνυμο να λέει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τους γάμους ομοφυλοφίλων, χωρίς παράλληλα να καταδικάζει ευθέως την τεκνοθεσία.

Αν ένας θρησκευτικός ταγός κρατάει τέτοια στάση τι περιμένετε να κάνουν οι υπόλοιποι; Δυστυχώς μιλάμε για θλιβερές και επικίνδυνες καταστάσεις .
Θα μου πείτε δεν είναι όλοι οι Ιεράρχες ίδιοι. Για παράδειγμα θέση στο ζήτημα του νομοσχεδίου για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών πήρε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Και έθεσε ένα καυτό ερώτημα.

«Αν αυτοί οι άνθρωποι νομοθετήσουν να υιοθετούν τα ομόφυλα ζευγάρια παιδιά, θα είναι καταστροφικό για την κοινωνία μας. Και που είναι τα φεμινιστικά κινήματα των γυναικών που θέλουν να κάνουν τις γυναίκες προϊόντα και εργοστάσια παραγωγής ζωής», είπε ο Μητροπολίτης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Φθιώτιδας Συμεών που υπογράμμισε από άμβωνος: «Αν μέχρι χθες ήταν στο στόχαστρο η πολύτεκνη οικογένεια σήμερα είναι στο στόχαστρο αυτή καθαυτή η οικογένεια, αυτή καθαυτή η ένωση και η αγάπη μεταξύ ενός ανδρός και μιας γυναικός, μεταξύ ενός παλικαριού και μιας κοπέλας προκειμένου όχι καν να δημιουργήσουν οικογένεια αλλά ούτε καν να συζευχθούν μεταξύ τους.

Σε μία τέτοια λοιπόν δύσκολη εποχή παράνοιας στην οποία βρισκόμαστε και αποσύνθεσης εμείς καλούμεθα να σταθούμε στις αρχές μας, στις αξίες μας. Αγαπάμε και σεβόμαστε τους πάντες, ανεχόμεθα κυριολεκτικά έως σκασμού, έως εγκεφαλικού πολλά πράγματα αλλά από εκεί και πέρα οφείλουμε να δίνουμε την μαρτυρία μας, γιατί πρέπει να έχουμε και ήσυχη τη συνείδησή μας ότι τουλάχιστον καταθέσαμε τη μαρτυρία μας, δώσαμε τη μαρτυρία μας και οι ευθύνες βαραίνουν σε αυτούς που αποφασίζουν για τις τύχες και το μέλλον των κοινωνιών και της πατρίδας μας και του κόσμου ολοκλήρου».