ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Τα τσακάλια γύρω μας

Τα τσακάλια γύρω μας

Ξέρετε την σοφή λαϊκή ρήση: «Μάθανε ότι γ…στε πλακώσανε και οι γύφτοι». Είδανε λοιπόν Αλβανοί, Σκοπιανοί και Γκρίζοι Λύκοι της Τουρκίας την Ελλάδα γονατισμένη να προσπαθεί να επιβιώσει με βαθιές πληγές, αδύναμη, στη γωνία της Ευρώπης να επαιτεί με απλωμένο χέρι και χίμηξαν να αρπάξουν κομμάτια της.

Ανόητοι, ανιστόρητοι και τελικά γραφικοί στις απαιτήσεις τους ο Αλβανός Μπερίσα, ο Σκοπιανός Γκρούεφσκι, ο Τούρκος Νταβούτογλου, άρχισαν να μιλάνε για κομμάτια της Ελλάδας και της ιστορίας της που δήθεν δεν της ανήκουν.

Ο γελοίος Μπερίσα είπε ότι η Αλβανία φτάνει μέχρι την Πρέβεζα. Ο άλλος που μου θυμίζει αρουραίο, ο Τούρκος Νταβούτογλου λέει ότι υπάρχει τουρκική μειονότητα σε Κω και Ρόδο.

Και να τώρα και ο άλλος καραγκιόζης από τα Σκόπια, ο Γκρούεφσκι, που ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι ο Παρθενώνας δεν είναι ελληνικός, αλλά ανήκει στους Σλάβους.

Τρελαθήκατε; Διαβάστε λοιπόν στη σελίδα 67 της «Μακεδονικής Εγκυκλοπαίδειας» που γράφτηκε με καθοδήγηση και έγκριση του Σκοπιανού πρωθυπουργού Γκρούεφσκι, στο λήμμα «Έλληνας», τι γράφουν για τον Παρθενώνα:

«Ακόμα και τα έπη του Ομήρου και ο Παρθενώνας δεν είναι αποτέλεσμα του ελληνικού πολιτισμού, αλλά παραχαράξεως, υιοθετήσεως ακόμα και υποκλοπής των ανώτερων τοπικών αυτοχθόνων πολιτισμών, όπως του δικούς μας του Μακεδονικού».

Μάθανε λοιπόν ότι γ…στε πλακώσανε και οι γύφτοι. Και με αυτό τον απίθανο καραγκιόζη των Βαλκανίων Γκρούεφσκι, που λέει ότι ο Παρθενώνας είναι Σλάβικος, κάθονται και συνδιαλέγονται οι ελληνικές κυβερνήσεις για το όνομα των Σκοπίων.

Άντε και εις ανώτερα σύντροφοι.