SOS: Κινδυνεύουν τα χρηστά μας ήθη

Αυτοί εκεί στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και κάποιοι σύμβουλοι στο Δήμο αντί να ασχολούνται με τα κοινωνικά συσσίτια για τους πεινασμένους ανθρώπους, αντί ο Μητροπολίτης Άνθιμος να κοιτάζει πώς θα φέρει κοντά στην εκκλησία τους νέους που διολισθαίνουν στα άκρα, έχουν βάλει στο κυνήγι το δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη που δίνει άδεια για το φεστιβάλ των gay 14 και 15 Ιούνη στη συμπρωτεύουσα.
  • Επιστροφή στον Μεσαίωνα λοιπόν και στο ναζισμό επί Χίτλερ όπου εξαφάνιζαν τους ομοφυλόφιλους σαν μιάσματα της κοινωνίας.

  • Ρε σεις σύντροφοι τόση υποκρισία δεν υποφέρεται. Δηλαδή δεν έχουν πάρει χαμπάρι όλοι αυτοί οι διώκτες του Μπουτάρη τι συμβαίνει γύρω τους; Δεν ξέρει ο Άνθιμος τι γίνεται σε εκκλησίες και μοναστήρια μεταξύ παπάδων; Δεν ξέρουν ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι κοινωνική λέπρα και πάντως η ελληνική κοινωνία έχει αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία σαν μία ερωτική προτίμηση που δεν μπορεί να ενοχοποιείται.

  • Είναι τόση δε η βλακεία ορισμένων στο θέμα των ομοφυλόφιλων που ένας πολύ γνωστός δημοτικός σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη και πρώην αρχηγός κόμματος μάλιστα, σχολιάζοντας τη δήλωση Μπουτάρη ότι μπορεί να επιτρέψει και γάμους ομοφυλοφίλων στη Θεσσαλονίκη, είπε το ακατανόητο: «Δηλαδή αν εμφανιστεί κάποιος με το κτήνος του και θέλει να το έχει σπίτι του και να κοιμάται μαζί του, θα πρέπει να τελεί και γάμο; Και να του ανοίγουμε το δρόμο;».

  • Μπράβο υποκριτές της Ιεράς Εξέτασης και εις ανώτερα.
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή