ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτά τα Bugatti… φωνάζουν από μακριά!

Αυτά τα Bugatti… φωνάζουν από μακριά!

Αυτή τη φορά η Bugatti δεν παρουσιάζει κάποια νέα εξωπραγματική τετράτροχη κατασκευή αλλά μια σειρά από ηχεία υψηλής πιστότητας ήχου.

Του Γιάννη Σκουφή

Για την κατασκευή των high-end ηχείων δαπέδου για οικιακή χρήση η Bugatti συνεργάστηκε με την Tidal Audio και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο ξεχωριστό. Όπως μπορείτε να δείτε το μέγεθος του καθενός είναι ανάλογο ενός μικρού ψυγείου αφού το ύψος του φτάνει τα 1,44 μέτρα. Ανάλογο είναι και το βάρος που φτάνει τα 160 κιλά!

Ο λόγος που το κάθε ηχείο της σειράς Royale, όπως ονομάζεται προς τιμήν της εμβληματικής Bugatti της δεκαετίας του 1930, είναι η εξαιρετικά συμπαγής καμπίνα στης οποίας την πρόσοψη ενσωματώνονται δύο γούφερ με αλουμινένιο διάφραγμα, ένα υψηλής πιστότητας τουϊτερ και ένα ενδιάμεσο για τις μεσαίες συχνότητες. Στο εσωτερικό υπάρχουν τέσσερα υπογούφερ και τα απαραίτητα ενισχυτικά.

Η σειρά Royale θα είναι διαθέσιμη σε δύο επιλογές χρωμάτων, την μονόχρωμη Monocoque και την δίχρωμη Duotone, με piano black φινίρισμα. Ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει την δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης, τόσο στα χρώματα όσο και στα υλικά κατασκευής ( π.χ. κάρμπον, δερμάτινη επένδυση, πολύτιμα μέταλλα κ.α.).

Επιπρόσθετα, η Tidal Audio θα προσφέρει και δύο συλλεκτικές εκδοχές, τις Edition Blanc και Edition Noir που θα κατασκευαστούν σε μόλις 30 ζεύγη. Όσο για την τιμή πώλησης υπολογίστε σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι 12 περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με καθολικό lockdown