Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πότε επιτέλους θα δούμε το Fast & Furious 9;

Newsbomb

Η παρέα του Toretto ετοιμάζεται για μια ακόμη ταινία που μας επιφυλάσσει διάφορα τρελά και παλαβά. Μέχρι και πτήση στο διάστημα!

Του Γιάννη Σκουφή

Στην αρχή του νέου τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η Universal για το νέο Fast & Furious βλέπουμε ότι όπως και στα προηγούμενα τον Toretto (Vin Diesel) να παίζει με την κινηματογραφική του οικογένεια. Ο John Cena παίζει λοιπόν τον μικρότερο αδερφό του Dom, τον Jakob, ο οποίος προφανώς δεν είναι ευχαριστημένος που ζει στη σκιά του μεγάλου του αδερφού όλα αυτά τα χρόνια και αποφασίζει να εκδικηθεί φτιάχνοντας μέχρι και στρατό.

Στη συνέχεια φαίνονται διάφορες σκηνές με αποκορύφωμα αυτή όπου μια Mustang ίπταται κάτω από ένα αεριωθούμενο. Υπάρχουν πολλές εκπληκτικές σκηνές με ειδικά εφέ, αλλά αυτή που εντυπωσιάζει περισσότερο από όλες είναι προς το τέλος του τρίλεπτου βιντεοκλίπ.

Στο σημείο αυτό θα δείτε πως πάνω σε ένα μεγάλο μεταγωγικό αεροσκάφος είναι προσκολλημένο ένα διαστημικό λεωφορειάκι φτιαγμένο πάνω σε μια Pontiac Fiero. Με επιβάτες τους Roman (που υποδύεται ο Tyrese Gibson) και Tej (στον ρόλο ο Ludacris) που φορούν επίσης πρόχειρες στολές όπως οι κοσμοναύτες. Και κάπως έτσι αφήνεται να εννοηθεί πως είναι έτοιμοι να πετάξουν μέχρι το διάστημα!

Σίγουρα θα υπάρξει και άλλο τρέιλερ καθώς το Fast & Furious 9 θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 25 Ιουνίου και στην Βρετανία στις 8 Ιουλίου. Για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης η πρεμιέρα της πασίγνωστης ταινίας αναμένεται να είναι κάπου εκεί κοντά και πριν το φθινόπωρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς κόλλησε στον τοίχο ο Δένδιας τον Τσαβούσογλου – Τα νέα δεδομένα και το παρασκήνιο της σύγκρουσης