GOSSIP

Μπάρκα: Η συγκινητική φωτό και τα γλυκά λόγια για τις φίλες της στο lockdown!

Μπάρκα: Η συγκινητική φωτό και τα γλυκά λόγια για τις φίλες της στο lockdown!

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για τη δύναμη της φιλίας, ειδικά τώρα στην περίοδο του κορονοϊού και του lockdown.

H παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να γνωρίσουμε τις κολλητές της φίλες και μας έκανε να συγκινηθούμε!

Τόνισε τη δύναμη της φιλίας σε μια εποχή που ο κόσμος περνάει δύσκολα και υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του να έχεις δίπλα σου σωστούς και αληθινούς φίλους.

Συγκεκριμένα η Δανάη έγραψε: «Οι φίλες μου. Ο θησαυρός μου. Πάντα, αυτό το «γκρουπ» στο Viber τα ακούει όλα, τα λύνει όλα, τα αντέχει όλα, τα μαθαίνει όλα, τα διακωμωδεί όλα και τα διευκολύνει όλα. Να έχετε στη ζωή σας, ανθρώπους που αγαπάτε και σας κάνουν καλύτερους.

Όχι από ανάγκη ούτε από συνήθεια ούτε από συμφέρον -αυτές οι σχέσεις χάνονται και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Να έχετε φίλους που σας στηρίζουν, που τους νοιάζεστε, που στο κλάμα σάς κάνουν να γελάτε και στα γέλια σιγοντάρουν. Φίλους που η αλήθεια τους σπάει κόκκαλα και η ειλικρίνειά τους τσακίζει, γιατί αυτοί μας θωρακίζουν από τον έξω τον κόσμο. Αυτοί μας βάζουν μυαλό.

Σ' ένα κόσμο που η αδικία βρίσκεται σε κάθε γωνία και καραδοκεί, εσείς να λούζεστε με αγάπη, εμπιστοσύνη και στήριξη. Αυτές είναι οι φίλες μου. Και είμαι ευγνώμων. Μου λείπετε, ΕΙΔΙΚΑ σήμερα, ΕΙΔΙΚΑ αυτές τις μέρες, ΕΙΔΙΚΑ πάντα!».

Η Δανάη Μπάρκα διατηρεί καθημερινή επαφή με τους θαυμαστές της και τα σχόλια κάτω από την εν λόγω φωτογραφία ήταν πολλά, ενθαρρυντικά και τρυφερά προς το πρόσωπό της.

Δείτε στην gallery τη φωτογραφία που κοινοποίησε η Δανάη Μπάρκα!