GOSSIP

Ιωάννα Μαλέσκου: Μίλησε για τον Μάριο Χεζόνια - Τι αποκάλυψε για τον παίκτη του Παναθηναϊκού

Ιωάννα Μαλέσκου: Μίλησε για τον Μάριο Χεζόνια - Τι αποκάλυψε για τον παίκτη του Παναθηναϊκού

Ιωάννα Μαλέσκου: Για πρώτη φορά η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τον Μάριο Χεζόνια και προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Η Ιωάννα Μαλέσκου για πρώτη φορά μίλησε για τον Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είχε κάνει κάποια likes στις φωτογραφίες της γνωστής παρουσιάστριας στο Instagram και στα social media επικράτησε... χαμός για την πιθανότητα οι δυο να έχουν συνάψει κάποια σχέση.

Παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί, καμία πλευρά δεν είχε πάρει θέση. Η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής «Love It», στον ΣΚΑΪ, ωστόσο μίλησε για τον Μάριο Χεζόνια για πρώτη φορά και έδωσε απαντήσεις!

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο κανάλι «Fipster» στο youtube, όπου αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πολλά μηνύματα έτσι ώστε να πείσει τον Μάριο Χεζόνια να μείνει στον Παναθηναϊκό!

Δείτε το βίντεο:

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχθηκε και σήμερα στις 12:00 τους τηλεθεατές ψυχαγωγικής εκπομπής της και η στιλιστική της επιλογή τράβηξε -ξανά- τα βλέμματα. Η ξανθιά καλλονή επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μίνι φόρεμα με ροζ λεπτομέρειες και όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery, τα καλλίγραμμα πόδια της φαίνονταν για τα καλά.

Άλλωστε η Ιωάννα έχει δείξει πως μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, καθώς το σώμα της είναι τέτοιο που θα το ζήλευαν και επαγγελματίες μοντέλα. Απολαύστε την…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.785 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 64 θάνατοι σε 24 ώρες, 649 οι διασωληνωμένοι