GOSSIP

Κωστής Μαραβέγιας: Δεν πίνω, δεν τρώω κρέας. Είμαι ο ξενέρωτος της παρέας

Κωστής Μαραβέγιας

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή στην Ιταλία, την συνάντηση με τον Πάνο Μουζουράκη που του άλλαξε τη ζωή, ενώ αποκάλυψε πως είναι vegan.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα χρόνια του στην Ιταλία όπου έζησε ένα διάστημα με τον αδελφό του κάνοντας μαθήματα στο εργαστήρι του Έννιο Μορικόνε.

«Θα μπορούσα να ζήσω στην Ιταλία αλλά έπρεπε να γυρίσω για να μην κηρυχθώ ανυπότακτος» είπε και συμπλήρωσε πως Μαθηματικός-Στατιστικός και έπιασε μια πρωινή δουλειά στις Βρυξέλλες που όμως δεν του ταίριαζε.

«Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου, εκεί όπου γνώρισα τον Πάνο Μουζουράκη. Τον είχα άχτι τότε. Μας πήρε και τους δύο. Δεν με θεωρώ κλασικό συμβατικό τραγουδιστή. Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ επαγγελματικά, είναι η αγάπη μου» είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή στο The 2night Show.

Ο ίδιος μίλησε για τις προσωπικές του αναζητήσεις αλλά και για την ανάγκη του να γίνει κάποια στιγμή πατέρας λέγοντας πως του αρέσουν πολύ τα παιδιά.

«Θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπώ τα παιδιά και στις συναυλίες μου έρχονται πολλοί γονείς με καρότσια. Η πατρότητα και η μητρότητα αν την θέλεις είναι πάρα πολύ ωραίο» ενώ σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «όταν ήμουν 15 ετών ήμουν ραδιοπειρατής στο Αγρίνιο. Τον σταθμό τον είχαμε φτιάξει σε ένα κτήμα των γονιών μου δίπλα στο νεκροταφείο. Αισθάνομαι γεμάτος, έχω κι εγώ τα σκοτεινά μου, πενθώ τις απώλειες» είπε συμπληρώνοντας πως ειναι vegan.

«Είμαι ο ξενέρωτος της παρέας. Δεν πίνω, δεν τρώω κρέας. Τρώω μόνο ό,τι δίνει η γη. Δεν τρώω τίποτα ζωικό» τόνισε o γνωστός τραγουδιστής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε ανοίγουν τα ραντεβού των ηλικιών 18-29 και για τα 4 εμβόλια - Σε δύο φάσεις ο εμβολιασμός