GOSSIP

Τάσος Ξιαρχό: Τα μηνύματα που αντάλλαξε με την κοπέλα που χλεύασε δημόσια (photos)

Τάσος Ξιαρχό: Τα μηνύματα που αντάλλαξε με την κοπέλα που χλεύασε δημόσια (photos)

Τάσος Ξιαρχό: Ο χορογράφος κορόιδεψε δημόσια την κοπέλα για τα κιλά και την ενδυματολογική της επιλογή και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά τη χυδαία κίνηση του Τάσου Ξιαρχό στα social media.

Ο χορογράφος ανάρτησε Instagram story στο οποίο κορόιδευε μία κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της, δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της. Στη συνέχεια ο Ξιαρχό ζήτησε συγγνώμη μέσα από το Instagram έπειτα από τη δημόσια κατακραυγή προς το πρόσωπό του.

Μάλιστα, η κοπέλα που άθελά της έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα social media, έστειλε μήνυμα στον Τάσο Ξιάρχο, θέλοντας να εκφράσει την δικαιολογημένη ενόχλησή της.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη» έγραφε το μήνυμα της κοπέλας.

Δείτε στη gallery τον διάλογό τους:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Θα δούμε πάνω από 5.500 κρούσματα» - Αυτά είναι τα νέα μέτρα που εισηγούνται οι ειδικοί

Φρίκη στην Ιαπωνία: Αυτός είναι ο «Τζόκερ» που αιματοκύλησε τρένο στο Τόκυο

The Voice: Η όμορφη αστυνομικός που εμφανίστηκε στο σόου – «Θέλετε να με συλλάβετε;» (videos)