GOSSIP

Survivor All Star: Ασυλία και... φυστικοβούτυρο για τους Διάσημους - Ξανά νηστικοί οι Μαχητές

Survivor All Star: Ασυλία και... φυστικοβούτυρο για τους Διάσημους - Ξανά νηστικοί οι Μαχητές

Survivor All Star: Με υπογραφή... Κόρο οι Κόκκινοι κατέκτησαν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού, δίνοντας παράταση στην πείνα των Μαχητών.

Άλλη μια νίκη για την ομάδα των Kόκκινων στο Survivor All Star οι οποίοι κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αλλά και το έπαθλο φαγητού που ήταν φυστικοβούρο.

Οι Διάσημοι επικράτησαν άνετα με 10 - 4 έναντι των Μαχητών και είδαν τον νέο παίκτη της ομάδας τους, τον «Κόρο» να ξεκινά με το δεξί στα αγωνίσματα και να φέρνει το πολυπόθητο «10».

Το αγώνισμα έληξε με σκορ 10 - 4 και οι Μαχητές τώρα θα κληθούν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Βέβαια δεν έλλειψαν και οι εντάσεις καθώς ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να συμβουλεύσει τον Κόρο στο ματσάρισμά του με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι.

Στα αξιωσημείωτα του σημερινού αγωνίσματος για τους Μαχητές η νίκη της Καρολίνας μετά από πολύ καιρό, η οποία την πανηγύρισε δεόντως.

Ενθουσιασμός για τους νέους παίκτες

O Γίωργος Κόρομι, ο Κρις Σταμούλης και η Ρία Κολοβού είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπήκαν στο Survivor All Star και ήδη βρίσκονται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Ο «Κόρο» έφτασε στην παραλία των Διασήμων και έγινε δέκτης πολύ θερμής υποχής από τους παίκτες των κόκκινων. «Επιστροφή στη φύση... φτάνω στο νησί και κατευθείαν είδα χαμογελαστές φατσούλες με γνώριμα πρόσωπα», ήταν πρώτα λόγια του Κόρο.

Παράλληλα, ο Κρις Σταμούλης και η Ρία Κολοβού εντάχθηκαν στο δυναμικό των Μαχητών οι οποίοι και αυτή χάρηκαν ιδιαίτερα για τις νέες προσθήκες στην ομάδα τους.

«Πέρασε σαν flashback το Survivor 2021 μπροστά από τα μάτια μου αλλά ερχομαι να το κάνω ακόμα καλύτερα. Απίστευτη η υποδοχή», δήλωσε ο Κρις Σταμούλης.

«Μετά από 4 χρόνια αντίκρισα ξανά τη βάρκα που μας έφερε στην παραλία, πολύ ιδιαίτερα τα συναισθήματα», ανέφερε η Ρία Κολοβού.

Βασάλος: «Έχουμε ιδιαίτερη σχέση με την Ευρυδίκη - Την αγαπώ πολύ»

Στο μεταξύ ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του με αφορμή την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star.

Την επόμενη μέρα της αποχώρησης της παίκτριας των Διασήμων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δυσκολεύεται όπως είπε να καταλάβει τι πήγε «στραβά» με αποτέλεσμα να φύγει πρόωρα από τον Άγιο Δομίνικό.

Πάντως για τη σχέση μεταξύ τους δήλωσε ότι είναι πολύ ιδιαίτερη και αγαπάει πολύ την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αναλυτικά δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος με την αποχώρηση της Ευρυδίκης, Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε τόσο στραβά και έφυγε από το παιχνίδι. Ένας άνθρωπος καλός, δοτικός, που δεν ενοχλεί ποτέ κανέναν και ήταν σε όλα της πολύ καλή. Δεν ξέρω τι έφταιξε και έφυγε ακόμα το δουλεύω μέσα μου. Την αγαπάω πολύ την Ευρυδίκη και έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Εγώ φέτος έχω μπει στο παιχνίδι με έναν και μοναδικό σκοπό: Να σηκώσω το τρόπαιο. Αν γίνει θα είναι πολύ καλό. Αυτό και μου είπε η Ευρυδίκη μόλις αποχώρησε. Να γυρίσω πίσω και να το έχω πάρει, να είναι δικό μου».