GOSSIP

Παντελής Παντελίδης: «Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Ρήγος

Παντελής Παντελίδης: «Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Ρήγος

«Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί και δουλεύαμε. Ήταν και παραμένει σοκαριστικό», είπε ο Κωνσταντίνος Ρήγος για τον Παντελή Παντελίδη

Για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη μίλησε στην ΕΡΤ ο χορογράφος, Κωνσταντίνος Ρήγος. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το προηγούμενο βράδυ από το δυστύχημα του Παντελίδη, που του στοίχισε τη ζωή, ήταν μαζί.

«Δούλεψα και με τον Παντελίδη και ήταν πολύ ωραία. Ήταν ένας ιδιοφυής άνθρωπος σε αυτό που έκανε και φαίνεται και τώρα που τα τραγούδια του περνούν ακόμα στο κοινό. Είχε έναν δικό του τρόπος σκέψης και πολύ χιούμορ. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία φορά ήμασταν μαζί. Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί και δουλεύαμε. Ήταν και παραμένει σοκαριστικό. Ό,τι έκανε το έχουμε κάνει μαζί, από τα video clip του μέχρι τις εμφανίσεις του όλες. Έχουμε κάνει διακοπές μαζί», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

«Δεν είναι ακριβώς φίλοι. Με κάποιους ανθρώπους δεν λες φίλος ή μη φίλος, απλά καταλαβαίνεις πως λειτουργείς. Αυτό αυτομάτως λέγεται φιλία, αλλά στην πραγματικότητα είχαμε φοβερή λειτουργικότητα. Είχε πολύ χιούμορ κι αυτό το πράγμα λειτουργούσε δημιουργικά κι ήξερε τι ήθελε, του άρεσε αυτό που έκανε. Τώρα είναι δύσκολα, ήταν πολύ σοκαριστικό» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.