GOSSIP

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Kοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, γιατί κάνω άπνοιες»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Kοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, γιατί κάνω άπνοιες»
Glomex

«Έχω μαλώσει και δημοσίως με ανθρώπους γιατί δεν χωράει αστείο στο γιατί κάποιος έχει πάρει τα κιλά», τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Γρήγορης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα των κιλών, ενώ έκανε ειδική μνεία τον γιο του.

Ο παρουσιαστής ανέφερε: «Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν με πειράζει να αυτοτρολάρονται. Το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει ή το να σχολιάζουν πράγματα για αυτούς χωρίς να ξέρουν για ποιον λόγο έχουν βάλει τα κιλά».

«Έχω μαλώσει και δημοσίως με ανθρώπους γιατί δεν χωράει αστείο στο γιατί κάποιος έχει πάρει τα κιλά», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής είπε: «Συνέχεια μου λένε οι δικοί μου ότι φοβούνται για την υγεία μου. Είναι μια μεγάλη κουβέντα όλο αυτό, αν φανταστείς ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου. Προσπαθώ να το συνηθίσω, γιατί κάνω άπνοιες».

Παράλληλα, τόνισε: «Θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, να φτάνει σε μία ηλικία που να μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να μπορεί να κάνει και να πάει όπου θέλει. Από το να μην είμαι εγώ εδώ μέχρι να μου πει ότι φεύγει στην Αυστραλία, σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα».