ζευγάρι γάμος
Ζευγάρια που έλαμψαν, γάμοι που συζητήθηκαν
Πηγή: Pixabay
GOSSIP

Οι γάμοι της χρονιάς - Τα ερωτευμένα ζευγάρια που χόρεψαν τον χορό του Ησαΐα το 2023

Θυμόμαστε τα διάσημα ζευγάρια σόουπιζ που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2023

Σε μία χρονιά όπου οι δυσάρεστες ειδήσεις πρωταγωνίστησαν, υπήρξαν ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ που σκόρπισαν χαρά και φως επισφραγίζοντας τον έρωτά τους με τον ωραιότερο τρόπο. Εκπρόσωποι του lifestyle παντρεύτηκαν, με τους γάμους τους να συζητιούνται και τις φωτογραφίες τους να αποτυπώνουν το «happy end» του παραμυθιού τους!

μουζουράκης γάμος

Ο γάμος της χρονιάς θεωρήθηκε εκείνος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη. Ο καλλιτέχνης και η φαρμακοποιός, μετρώντας λίγο καιρό κοινής πορείας, αποφάσισαν να ζήσουν το όνειρο στην Αίγινα, τον περασμένο Μάιο, παρουσία συγγενών, φίλων και πολλών φωτογράφων. Η εντυπωσιακή νύφη, έγκυος στο πρώτο τους παιδί, έλαμψε ενώ ο Πάνος εμφανίστηκε συγκινημένος και ευτυχισμένος. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων με πάνω από 500 καλεσμένους και 6 κουμπάρους, ενώ το γλέντι έγινε στον υπερπολυτελή Πύργο Σαλιαρέλη. Κατερίνα Καινούργιου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σμαράγδα Καρύδη, Ματίνα Νικολάου, ήταν λίγοι μόνο από τους επωνύμους που χάρηκαν με τη χαρά των νεόνυμφων!

ματσούκα - κόκκαλης

Μία ευχάριστη βόμβα «έσκασε», πριν από λίγο καιρό, όταν δημοσιεύθηκε η αναγγελία γάμου του Πέτρου Κόκκαλη και της Δήμητρας Ματσούκα. Το ζευγάρι, έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, αποφάσισε να παντρευτεί κάτω από άκρα μυστικότητα την 1η Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα. «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα… Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το επτά είναι ένα υπέροχο νούμερο που γενικά εμένα μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον εαυτό μου, ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια, οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε πριν καιρό είναι ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια κι είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση», είχε εξομολογηθεί η πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης στο «Πρωινό».

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση έχουν μία θέση επάξια στους γάμους της χρονιάς. Σε μία ρομαντική τελετή, στο Πατριαρχείο, στην Κωνσταντινούπολη, την 28η Οκτωβρίου, οι δύο ηθοποιοί αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και η ατμόσφαιρα θύμιζε παραμύθι. «Στην επέτειο του “Όχι” είπαμε το μεγάλο “ναι”», ανέφερε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ στο ΟΚ! ο γαμπρός. «Θέλαμε ο γάμος μας να γίνει στην Πόλη, ένα συμβολικό μέρος για μας, και κυρίως για τη Σίσσυ. Η μητέρα της είχε γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, όπως και η γιαγιά της», αποκάλυψε ο Αργύρης Πανταζάρας, ενώ η Σίσσυ Τουμάση συμπλήρωσε: «H μαμά μου ήρθε στα 6 της στην Αθήνα. Δεν ονειρευόμουν να παντρευτώ στην Κωνσταντινούπολη γιατί δεν είχα τον γάμο στα σχέδιά μου. Όταν μου το πρότεινε ο Αργύρης και αρχίσαμε να συζητάμε για την τελετή, η ιδέα της Πόλης ήρθε ξαφνικά. Το θεώρησα τιμή στη μνήμη της μαμάς μου. Σαν να ξαναγυρνούσα στον τόπο που γεννήθηκε. Ένιωσα πολύ όμορφα, μεγάλη ασφάλεια που ήμουν εκεί για τον γάμο μου».

κουρής

«Στην πραγματικότητα στην ερώτηση “γιατί παντρευτήκατε τώρα” δεν έχω απάντηση... Είναι γιατί τώρα είμαστε αυτοί που παντρεύτηκαν και τότε ήμασταν αυτοί που δεν παντρευτήκαμε. Έχει να κάνει με τη στιγμή. Το έχω πολύ ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό μου. Δεν είχα ονειρευτεί τίποτα σε concept γάμου. Ήθελα πολύ να παντρευτώ τον Νίκο, να περάσουμε όμορφα, να τρελαθούμε στον χορό με τον Πέτρο στο γλέντι. Το μόνο άγχος μου ήταν να κυλήσει όμορφα η μέρα χωρίς να στεναχωρηθεί κανένας αν κάτι δεν πέτυχε, γιατί ήταν πολύς ο κόσμος. Εγώ πέρασα υπέροχα!», είπε η Έλενα Τοπαλίδου για τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή. Ο γνωστός ηθοποιός και η χορεύτρια πήραν εντελώς ξαφνικά την απόφαση να παντρευτούν, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός υπέροχου γιου. Μάλιστα, μία κίνηση-«πιρουέτα» της Έλενας σχολιάστηκε ιδιαίτερα με την ίδια βέβαια να χαμογελά πλατιά ακόμη και στους επικριτές της.

Αγγελόπουλος

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση ανέβηκαν τα σκαλιά του Ιερού Ναού των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, στις 24 Σεπτεμβρίου 2023. Με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Ειρήνη Λουπασάκη και τον γνωστό ποινικολόγο Αναστάσιο Ντούγκα, καλεσμένους που ξεπέρασαν τους 500 στον αριθμό, έλαμπαν από ευτυχία και χαρά. Το ζευγάρι, μετά από ένα χρόνο σχέσης, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά με την όμορφη Δήμητρα να περιμένει το πρώτο τους παιδί. Βέβαια, μία ημέρα μετά, η αγαπημένη μητέρα του Ντάνου έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη που έδινε στο νοσοκομείο.

Ευαγγελίας Συριοπούλου και του Στράτου Πατσατζή

Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας της Ευαγγελίας Συριοπούλου και του Στράτου Πατσατζή. Το ζευγάρι παντρεύτηκε, κρατώντας αγκαλιά το μωρό του, με δεκάδες επωνύμους να τους χειροκροτούν και να διασκεδάζουν μαζί τους σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα. «Μαγική μέρα γεμάτη αγάπη!!! Γάμος…», έγραψε η ηθοποιός της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» καθώς μοιραζόταν στιγμιότυπα.

μαλέσκου

Το 2023 ήταν μία υπέροχη χρονιά για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε, χωρίς να το γνωρίζει κανείς, στο Δημαρχείο Ραφήνας ενώ λίγο καιρό μετά υποδέχτηκε την κόρη του. Κρατώντας χαμηλούς τόνους, η παρουσιάστρια δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της ως νύφη ενώ η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα για το ενδεχόμενο θρησκευτικού γάμου: «Θέλω πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο, το έχω πει πολλές φορές και στο τέλος θα βγει ότι κάνω εγώ πρόταση στον άντρα μου. Πλέον ό,τι και αν έλεγα ότι θέλω, έχει αλλάξει. Έχω κάνει τα πάντα για να το καταλάβει ο σύζυγός μου»…

Λούκας Γιώρκας

Τα σκαλιά της εκκλησίας, στο πλευρό της αγαπημένης του, Βασιλικής Σαλαμπάση, ανέβηκε το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου ο Λούκας Γιώρκας. O τραγουδιστής και η εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκαν στην Κύπρο, με τους καλεσμένους να μην σταματούν να ποστάρουν στιγμιότυπα.

Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού

Το ίδιο συνέβη και με τον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, με την αδελφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού, να μην καταφέρνει να κρύψει τη συγκίνησή της. «Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που μας χάρισαν τον γάμο των ονείρων μας! Ήταν το κάτι μαγικό! Σαν παραμύθι! Από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου, δίπλα στον άνθρωπο μου, τις οικογένειές μας και τους αγαπημένους μας φίλους», έγραψε λίγες ημέρες μετά το μοντέλο στα social media.

Stan

Το καλοκαίρι του 2023 θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στο μυαλό του Stan και της αγαπημένης του Βέρας Σωτηροπούλου. Ο γνωστός τραγουδιστής και η εντυπωσιακή δικηγόρος παντρεύτηκαν στην Πάρο, σε μία ρομαντική τελετή, παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών. Κουμπάροι ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Στράτου Αντιπαριώτη, Βασίλης Πέτρου, και φίλη της νύφης. Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους Alcatrash και τη Νατάσα Θεοδωρίδου να ξεσηκώνουν τον κόσμο. «Ήταν γραφτό που λέμε.. Εν τελεί βέβαια, ίσως τη μοίρα μας τη γράφουμε εμείς και τελικά όντως γίνεται να παντρευτείς τον έρωτα της ζωής σου αρκεί να μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο.. Και το κοινό μας ταξίδι συνεχίζει», έγραψε η όμορφη Βέρα δημοσιεύοντας κοινό τους στιγμιότυπο.

μελιτά

Τη λίστα με τους γάμους του 2023 συμπληρώνει η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης, που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ και ο δημοσιογράφος παντρεύτηκαν μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έζησαν αυτή την ξεχωριστή ημέρα μακριά από τα φώτα. Στα social media ανέβηκαν φωτογραφίες και βίντεο από φίλους, που έδωσαν το «παρών», με το ευτυχισμένο ζευγάρι να ξεχωρίζει.

Διαβάστε επίσης

Δέκα celebrities ανοίγουν τα σπίτια τους και μας καλωσορίζουν στα Χριστούγεννα

Οι ωραίοι πρωταγωνιστές των σειρών της TV - 6 άντρες που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας

Ο Νίκος Γκέλια στο Newsbomb.gr: Το «Ναυάγιο», το Netflix και η οικογένεια

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ