ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόλις αγαπήσαμε τον Κιάνου Ριβς λίγο περισσότερο: Το πανάκριβο δώρο στους κασκαντέρ του John Wick 4

Κιάνου Ριβς
Ο Κιάνου Ριβς είναι ένας από τους πιο γενναιόδωρους και cool τύπους του Χόλιγουντ
AP

O Κιάνου Ριβς πήγε για δείπνο με τους κασκαντέρ του και τους έκανε δώρο από ένα συλλεκτικό Rolex.

Έχουμε πολλούς λόγους να αγαπάμε τον Κιάνου Ριβς και μόλις αποκτήσαμε έναν ακόμα. Ο διάσημος ηθοποιός για ακόμα μια φορά απέδειξε τη γενναιοδωρία του αλλά και τον σεβασμό που τρέφει για τους συνεργάτες του.

Μόλις λοιπόν τελείωσαν τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας John Wick, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο 57χρονος ηθοποιός βγήκε για δείπνο στο Le Bistro Paul Bert στο Παρίσι με τους τέσσερις κασκαντέρ του. Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Κατά τη διάρκεια του δείπνου θέλησε να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία κάνοντάς τους δώρο από ένα ρολόι Rolex Submariner!

Οι τέσσερις άνδρες, Τζέρεμι Μαρίνας, Μπρους Κονσέπτιον, Ντέιβ Καμαρίλο και Λι Τσιανγκ, μοιράστηκαν στα social media φωτογραφίες των πανάκριβων δώρων τους αποκαλύπτοντας ότι στο πίσω μέρος της κάσας των ρολογιών υπάρχει σκαλισμένο ένα προσωπικό μήνυμα για τον καθένα από τον ίδιο τον Κιάνου Ριβς. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι τα Rolex τους είναι η τελευταία έκδοση που παρουσιάστηκε στα τέλη του 2020.

Ο Jeremy Marinas μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram, κάνοντας λόγο για «Το καλύτερο δώρο τέλους γυρισμάτων» έγραψε ο Μαρίνας στην ανάρτησή του στο Instagram, αποκαλύπτοντας και το μήνυμα του Ριβς που έγραφε «The John Wick Five. Jeremy σε ευχαριστώ, Keanu, JW4 2021».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ριβς κάνει δώρο στην ομάδα των κασκαντέρ του. Όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Matrix, τους έκανε δώρο από μια μοτοσικλέτα Harley Davidson.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Έτερος Εγώ - Νέμεσις: Σωτήρη Τσαφούλια πότε κυκλοφορεί η τρίτη σεζόν της σειράς;

28η Οκτωβρίου: Από το ποίημα «Στ' άρματα» του Παλαμά οι στίχοι στο μήνυμα του πιλότου του F-16

Νέος Αλμοδόβαρ, Μάικλ Μάγιερς και ό,τι νέο έρχεται από σήμερα στα σινεμά