ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μαμά έχουμε πρόβα»: Η εκπαιδευτική μουσική παράσταση για τα παιδιά

«Μαμά έχουμε πρόβα»: Η εκπαιδευτική μουσική παράσταση για τα παιδιά

Μια μουσική αφηγηματική διαδραστική αλλά και εκπαιδευτική παράσταση που σκοπό έχει να μπολιάσει στους μικρούς μας φίλους τον ιό της μουσικής και να τους μεταδώσει τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας.

Tα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση (μουσικοί ναύτες), είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλα μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών (και μεγάλων!)

Η ιστορία βασίζεται με κύριο ηρωά της τον David Bowie (Μάξιμο Ιωνάθαν) στο απέραντο διάστημα.

Όπου το Space Oditty και ο Ζiggy Stardust συναντάνε τους μουσικούς μας ναύτες με την βοήθεια του Μαέστρο, Μανέστρο Μανού και του Γκάλαξι Πωλ. Μια γνωρίμια με κεντρικό ήρωα της με έναν απο τους πρωτοπόρους της μουσικής που γράψανε ιστορία.

Οι πλανήτες τα αστέρια και οι ήχοι, γίνονται μέρος της αφήγησης που εξιτάρει την φαντασία των παιδιών, με έναν νέο τρόπο στον κόσμο της μουσικής μέσω του διαστήματος.

Η πρωτότυπη μουσική και τα μοτίβα της, είναι σε ακούσματα reggae, rock n roll, blues και την πολυφωνία απο την παράδοση. Μέσα απο εύληπτες και απλές μελωδίες.

Ένα παραμύθι, που έχει αναφορά στη φιλία την επικοινωνία την αλληλεγύη και την αμεσότητα μεταξύ τους. Μέσα απο τους ήχους τις μελωδίες τον ρυθμό και την ανάγκη της έκφρασης, με έναν διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο.

Συντελεστές Παράστασης

Μανώλης Μπρίμπος

Παύλος Παπαναστασάτος

Κωνσταντίνα Ρουμελιώτη

Σκηνοθεσία

Κατερίνα Αναστασάτου

Πρωτότυπη Μουσική

Μανώλης Μπρίμπος

Προσαρμοσμένη Μουσική / Στίχοι

Μανώλης Μπρίμπος

Σενάριο

Μανώλης Μπρίμπος

Συνολική Διάρκεια Αφήγησης 60 λεπτά

Εισιτήρια

https://www.viva.gr/tickets/theater/mama-exoume-prova/