ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Midnights»: Οι 13 άγρυπνες νύχτες της Τέιλορ Σουίφτ

Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει με το 10 και πιο προσωπικό της άλμπουμ
AP

Όταν το ρολόι έδειξε 12 τα μεσάνυχτα, η Τέιλορ Σουίφτ μας αποκάλυψε το 10ο άλμπουμ της, με τίτλο «Midnights».

Το πολυαναμενόμενο δέκατο στούντιο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Τέιλορ Σουίφτ με τίτλο «Midnights», κυκλοφόρησε όταν οι δείκτες του ρολογιού έδειξαν μεσάνυχτα στην Ανατολική Ακτή.

Μια νέα μουσική εποχή ξεκίνησε για την ποπ σταρ, καθώς άφησε να εννοηθεί ότι θα μοιραζόταν ξανά περισσότερες προσωπικές ιστορίες, κάτι που στάματησε να κάνει με τα άλμπουμ της Folklore και Evermore, και το περιέγραψε ως «τις ιστορίες 13 άγρυπνων νυχτών διάσπαρτες σε όλη μου τη ζωή».

«Αυτή είναι μια συλλογή μουσικής που γράφτηκε στη μέση της νύχτας, ένα ταξίδι μέσα από τρόμους και γλυκά όνειρα», έγραψε η Σουίφτ. «Τα πατώματα που περπατάμε και τους δαίμονες που αντιμετωπίζουμε. Για όλους εμάς που πετάξαμε και γυρίσαμε και αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα φανάρια αναμμένα και να ψάξουμε – ελπίζοντας ότι ίσως, όταν το ρολόι χτυπήσει δώδεκα… θα συναντηθούμε», σημειώσεi.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σουίφτ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε έναν από τους βασικούς συνεργάτες της, τον Τζακ 'Αντονοφ.

Τον χαρακτήρισε «συγκυβερνήτη» μίας «άγριας κούρσας» δημιουργώντας μαζί του «προσωπικές ιστορίες νυχτερινής αυπνίας».

«Είναι φίλος ζωής (αυθάδης το ξέρω, αλλά επιμένω σε αυτό). Συνεργαζόμαστε μουσικά για σχεδόν μια δεκαετία ΟΜΩΣ... αυτό είναι το πρώτο άλμπουμ που είμαστε οι βασικοί συνεργάτες», έγραψε, και δημοσίευσε παράλληλα ένα slideshow με φωτογραφίες της ίδιας και του Άντονοφ.

«Ο Τζακ και εγώ βρεθήκαμε στη Νέα Υόρκη, μόνοι, να ηχογραφούμε κάθε βράδυ, να ξενυχτάμε και να εξερευνούμε σκέψεις "άυπνων νυχτών" του παρελθόντος. Το Midnights είναι ένα κολάζ έντασης με σκαμπανεβάσματα και άμπωτες και ροές. Η ζωή μπορεί να είναι σκοτεινή, έναστρη, μπερδεμένη, τρομακτική, ηλεκτρισμένη, ζεστή, ψυχρή, ρομαντική ή μοναχική», κατέληξε η Τέιλορ Σουίφτ. «Ακριβώς όπως το «Midnights».

Σύμφωνα με τον Guardian το «Midnights» είναι πιθανό να κατακτήσει την κορυφή με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2022.


Με πληροφορίες από: ΑΠΕ, The Hollywood Reporter

Διαβάστε επίσης

«Monotonia»: Τα δάκρυα της Σακίρα και οι σπόντες στον Πικέ

Η νέα ταινία που κάνει τους θεατές να λιποθυμούν στα σινεμά

The Crown: Σε κρίση η βασιλική οικογένεια στο τρέιλερ της 5ης σεζόν