ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες ημερήσιες προβλέψεις 17/6: Ένα θέμα υγείας μπορεί να λάβει απροσδόκητες διαστάσεις

Ιχθύες ημερήσιες προβλέψεις 17/6: Ένα θέμα υγείας μπορεί να λάβει απροσδόκητες διαστάσεις
Στο παρασκήνιο ένα πρόσωπο είναι… συγχρόνως και φιλικά και εχθρικά διακείμενο!
astrology.gr

Ζώδια - Ιχθύες: Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το «τίμιο» θα ήταν να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα που δεν σου αρέσει σε όλα αλλά σίγουρα σε διασφαλίζει

Σήμερα, η διαχείριση των όποιων οικογενειακών και περιουσιακών θεμάτων απαιτεί σύνεση, αν όμως έχεις κτίσει «παλάτια στην άμμο», μπορεί να τα δεις να καταρρέουν! Παράλληλα, με την Σελήνη στο 12ο ηλιακό οίκο σου ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί μπορεί να λάβει απροσδόκητες διαστάσεις ή να εξελιχθεί με μη αναμενόμενο τρόπο, παρότι εσύ έχεις ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές. Ίσως πάλι κληθείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε κάποιον/α πολύ ιδιότροπο/η, που «θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη». Επιπλέον, στο παρασκήνιο ένα πρόσωπο είναι… συγχρόνως και φιλικά και εχθρικά διακείμενο!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 17/06

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το «τίμιο» θα ήταν να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα που δεν σου αρέσει σε όλα αλλά σίγουρα σε διασφαλίζει. Θα πρέπει όμως κι εσύ να μην έχεις εκείνη την ασαφή στάση που επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, έχε τον νου σου στα παρασκήνια, αφού κάποιος/α παίζει διπλό παιχνίδι και την ίδια στιγμή που σε παινεύει, «βάζει λόγια» στο ταίρι σου, με κίνδυνο να βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων.