ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγία Βαρβάρα: Αυτός είναι ο 27χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 17χρονης μαθήτριας

Βιασμός μαθήτριας: Το προφίλ του 27χρονου
Ο 27χρονος που φέρεται να βίασε την 17χρονη μαθήτρια

Μέλος ομάδας γνωστού τράπερ ο 27χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό μίας 17χρονη μαθήτριας – Πώς προσσέγγισε τη μαθήτρια της Β΄ Λυκείου

Η 17χρονη μαθήτρια προσέφυγε στην Ασφάλεια Κορυδαλλού όπου κατήγγειλε το περιστατικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 27χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να αρνείται το βιασμό υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος που ασχολείται με την τραπ μουσική είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος. Σημειώνεται ότι στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

Η 17χρονη παραμένει σοκαρισμένη, ενώ έχει διαταχθεί και ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 27χρονος συλληφθείς για τον βιασμό τςη 17χρονη μαθήτριας στην Αγία Βαρβάρα

Ο 27χρονος, είχε αποφυλακιστεί στις 6 Απριλίου 2022, μόλις έξι ημέρες πριν επιτεθεί στη 17χρονη. Μάλιστα, είπε στο θύμα του ότι μόλις έχει βγει από τη φυλακή για να τη φοβίσει και να της δείξει ότι είναι επικίνδυνος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 27χρονος άρχισε να συνομιλεί διαδικτυακά με την κοπέλα μόλις τρεις ημέρες μετά την αποφυλάκιση του. Συγκεκριμένα την προσέγγισε μέσω του Instagram και κατάφερε να κλείσει ραντεβού μαζί της, αφού πρώτα αντάλλαξαν για κάποιες ημέρες μηνύματα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το θύμα στους αστυνομικούς, ο δράστης την παρέσυρε σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα, όπου φέρεται να τη βίασε. Ακολούθως, τη μετέφερε με μηχανάκι στο σπίτι της, αφού πρώτα την απείλησε για να μη μιλήσει πουθενά για τις εφιαλτικές στιγμές που είχε ζήσει.

Από τις περιγραφές του θύματος αρχικά εκτιμήθηκε ότι η κοπέλα βιάστηκε στην περιοχή του Κορυδαλλού, ωστόσο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ο φερόμενος ως βιαστής είχε οδηγήσει την μαθήτρια στο σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός μαθήτριας: Το προφίλ του 27χρονου – Η τραπ μουσική, το «φλερτ» και τα ναρκωτικά