ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ομόνοια: Ιδιοκτήτης παρακολουθούσε ζωντανά τη διάρρηξη του σπιτιού του

Ομόνοια, αποθήκη
ANT1/Glomex

Είδε σε ζωντανή μετάδοση όσα γίνονταν στην αποθήκη του σπιτιού του στην Ομόνοια, με τους δυο διαρρήκτες να προσπαθούν να «τρυπώσουν» στο χώρο 

Διάρρηξη σε live μετάδοση στην Ομόνοια. Διαρρήκτες επιχείρησαν να εισβάλουν σε αποθήκη στο κέντρο της Αθήνας, σκαρφαλώνοντας σε τοίχο από διπλανό κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης στην Ομόνοια, ο οποίος έχει πέσει θύμα διάρρηξης και στο παρελθόν, είχε τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας.

Έτσι είδε σε ζωντανή μετάδοση όσα γίνονταν στην αποθήκη του σπιτιού του, με τους δυο διαρρήκτες να προσπαθούν να «τρυπώσουν» στον χώρο, με αποτέλεσμα να καλέσει τους αστυνομικούς.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν άμεσα στο σημείο της αποθήκης στην Ομόνοια. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1, κάποιοι από τους αστυνομικούς μπήκαν από το διπλανό κατάστημα και ανέβηκαν στην οροφή, προκειμένου να κατέβουν μέσα στον χώρο της αποθήκης με τη σκάλα.

Τελικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους διαρρήκτες, ενώ ο ιδιοκτήτης συνέχιζε να παρακολουθεί τι συμβαίνει στην αποθήκη του.