ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξέλιξη σοκ για το άγριο έγκλημα στο Ξυλόκαστρο – Έσφαξε τη μάνα του και μετά είδε… τηλεόραση

Εξέλιξη σοκ για το άγριο έγκλημα στο Ξυλόκαστρο – Έσφαξε τη μάνα του και μετά είδε… τηλεόραση

Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του άγριου εγκλήματος στα Γελινιάτικα Ξυλόκαστρου με δράστη έναν 29χρονο, ο οποίος έσφαξε τη μητέρα του.

Σχεδόν δύο ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης γυναίκας από το ίδιο της το παιδί τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως» προκαλούν σοκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» αφού ο 29χρονος έκοψε με ένα κουζινομάχαιρο το λαιμό της μητέρας του και κατακρεούργησε με απανωτές μαχαιριές το άψυχο σώμα της, στη συνέχεια έκατσε δίπλα της και παρακολούθησε τηλεόραση.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε την Κυριακή (17/07/2016) όταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ο οποίος εργάζεται σε εταιρεία σεκιούριτι και είχε νυχτερινή βάρδια πήγε στο πατρικό του στο χωριό Γελινιάτικα του Ξυλόκαστρου. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο 27χρονος έπαθε σοκ και ξέσπασε σε κραυγές πόνου και απελπισίας που ξεσήκωσαν όλους τους γείτονες. Το πτώμα της 57χρονης εντοπίστηκε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ ο 29χρονος γιος καθόταν δίπλα μπροστά στην ανοιχτή τηλεόραση κρατώντας το μαχαίρι με το οποίο φέρεται πως την είχε σκοτώσει.

Ο 29χρονος μητροκτόνος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με την εφημερίδα, έδειχνε αρχικά να μην είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Αργότερα, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι εκείνος είχε σκοτώσει τη μητέρα του και συνελήφθη. Στο χώρο βρέθηκε ένα μπιτόνι γεμάτο με πετρέλαιο, με το οποίο όπως εκτιμούν οι Αρχές σκόπευε να βάλει φωτιά στο πτώμα της μητέρας του και στο σπίτι. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα η τηλεόραση του απέσπασε την προσοχή.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Ήταν βράδυ Σαββάτου όταν ο 29χρονος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, μπήκε στην κρεβατοκάμαρα της 57χρονης μητέρας του και της έκοψε το λαιμό την ώρα που κοιμόταν. Έπειτα μαχαίρωνε με μανία το άψυχο κορμί της. Στη συνέχεια έμεινε ξάγρυπνος βλέποντας τηλεόραση ώσπου στις 08:00 το πρωί της Κυριακής ο μικρότερος αδερφός έφτασε στο σπίτι.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 29χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.

Σχετικές ειδήσεις