ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με καταζητούμενο στην Κακαβιά: Δείτε τι έκανε για να ξεφύγει από την αστυνομία!

Θρίλερ με καταζητούμενο στην Κακαβιά: Δείτε τι έκανε για να ξεφύγει από την αστυνομία!

Σκηνές από Χολιγουντιανή ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11/2016) στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κακαβιάς όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν ύποπτο όχημα για έλεγχο.

Ο οδηγός, που στη συνέχεια αποδείχθηκε καταζητούμενος για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών, εμβόλισε τα περιπολικά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο ίδιος και η συνεπιβάτης του οχήματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην διασταύρωση Καλπακίου, όταν ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί. Αντίθετα ο οδηγός πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στα περιπολικά! Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς που ως αποτέλεσμα είχαν να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και τελικά να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του.

Οι αστυνομικοί έβγαλαν από το όχημα τραυματισμένους τον 39χρονο οδηγό από την Αλβανία καθώς και την 22χρονη Ελληνίδα συνοδηγό του. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για τη μεταφορά δέκα κιλών και 500 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης!

Ο εισαγγελέας άσκησε στον 39χρονο δίωξη για απείθεια, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η 22χρονη συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερη, αφού δεν υπάρχουν κατηγορίες σε βάρος της.

Σχετικές ειδήσεις