ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υπόθεση Λιγνάδη: Κατατέθηκε αναφορά σε βάρος της ανακρίτριας από τον Αλέξη Κούγια

Υπόθεση Λιγνάδη: Κατατέθηκε αναφορά σε βάρος της ανακρίτριας από τον Αλέξη Κούγια

Για σειρά παράνομων ενεργειών σε βάρος του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο ο Αλέξης Κουγιας εξερχόμενος του γραφείου της επιθεωρήτριας του Πρωτοδικείου κ. Ζαμπέτας Στράτα, όπου κατέθεσε αναφορά - καταγγελία σε βάρος της 19ης τακτικής ανακρίτριας, κατηγορώντας τη για παράβαση καθήκοντος.

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη προανήγγειλε και την κατάθεση μήνυσης για παραβαση καθήκοντος κατά των εισαγγελέων και του ανακριτή που χειρίστηκαν την υπόθεση.

«Είναι μία υπόθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν την αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλουν τον Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογές σεξουαλικές που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια...» ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση, χειραγωγεί τους μάρτυρες, δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης και αποδέχεται τις μαρτυρίες αναξιόπιστων ανθρώπων. «Στόχος ειναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν είναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίας, χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος» είπε ο ποινικολόγος.

Λίγο πριν αποχωρήσει, συμπλήρωσε σχετικά με τον εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη: «Είναι αθώος άνθρωπος ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως, όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τροπο είναι ποινικό αδίκημα. Και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες είναι και πολλές φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες πολιτικές και επιχειρηματικές».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Λύνει τη σιωπή της - Η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι