ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη για βιτριόλι: Έντονη αντίδραση του δικηγόρου της Ιωάννας στα όσα ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη

Δίκη για βιτριόλι: Έντονη αντίδραση του δικηγόρου της Ιωάννας στα όσα ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη
Intime News

Έντονη ήταν η αντίδραση του συνήγορου της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολου Λύτρα, στα όσα είπε η κατηγορούμενη απευθυνόμενη στην έδρα του δικαστηρίου

Λίγο πριν διακόψει το δικαστήριο για μισή ώρα, ο Απόστολος Λύτρας ζητώντας τον λόγο κατά την διάρκεια της δίκης, απευθύνθηκε προς την έδρα ζητώντας επιτακτικά να επαναφέρει την κατηγορούμενη στη θέση της.

«Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε τον λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι γνωρίζεις τον λόγο της επίθεσης. Πως είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί!», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Λύτρας.

«Έκρηξη» της οικογένειας για την Έφη Κακαράντζουλα - «Σκύλα, μας διέλυσες»

Νωρίτερα, την έντονη αντίδραση της μητέρας και του αδερφού της Ιωάννας Παλιοσπύρου προκάλεσε η πρώτη αντίδραση της Έφης Κακαράντζουλα στη δίκη για το βιτριόλι όταν άκουσε το θύμα της επίθεσής της να απαντάει σε ερώτημα του δικηγόρου της για το αν έχει ζητήσει συγγνώμη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, τη ρώτησε: «Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι;» με το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι να απαντά: «Όχι. Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα…».

Τότε ακούστηκε η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα να σχολιάζει κάτι χαμηλόφωνα προκαλώντας την οργή της οικογένειας της Ιωάννας.

«Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι, ε φίδι. Μιλάς. Γ@@@ το @@@!» είπε ο αδερφός της Ιωάννας με τη μητέρα της να φωνάζει «σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας, μας διέλυσες…». Τελικά με τη συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας Παλιοσπύρου βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για βιτριόλι: «Έκρηξη« της οικογένειας για την Έφη Κακαράντζουλα - «Σκύλα, μας διέλυσες»

Έφη Κακαράντζουλα σε Ιωάννα: «Εσύ γνωρίζεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι»

The Bachelor: «Η Ακρόπολη τι χρώμα είναι; Μένει κανείς εκεί; Έχει παράθυρα;» (video)