ΕΛΛΑΔΑ

Ασύλληπτη τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Τροχαίο με έξι νεκρούς, ανάμεσά τους τρία παιδιά (pics)

Ασύλληπτη τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Τροχαίο με έξι νεκρούς, ανάμεσά τους τρία παιδιά (pics)

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα με έξι νεκρούς, εκ των οποίων τα τρία παιδιά και δέκα τραυματίες (η κατάσταση των τριών χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή), σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (8/9), στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Νέας Καρβάλης, μετά την έξοδο του τελευταίου τούνελ, λίγα χιλιόμετρα πριν από τον κόμβο εξόδου για Καβάλα.

Όπως αναφέρει το proininews.gr, ένα μικρό βαν που μετέφερε μετανάστες Ιρανικής καταγωγής εξετράπη της πορείας του, πέρασε το διαχωριστικό τοιχίο των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στα βράχια. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έδωσε μάχη να απεγκλωβίσει τους άτυχους μετανάστες μέσα από το όχημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο όχημα επέβαιναν 16 με 17 άτομα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο καθώς έτυχε να περνάει από εκεί για να πάει στο Κέντρο Υγείας της Χρυσούπολης. Λίγο αργότερα έφτασε και ένα ακόμη προκειμένου οι τραυματίες να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το τροχαίο στην gallery του άρθρου

Σχετικές ειδήσεις