ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Δεύτερος οδηγός ταξί καταγγέλλει τον ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση (vid)

ΣΟΚ: Δεύτερος οδηγός ταξί καταγγέλλει τον ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση (vid)

Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση σε βάρος του 29χρονου ηθοποιού

Μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης κατά την οποία οδηγός ταξί φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά και δεύτερος οδηγός ταξί κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον 29χρονο ηθοποιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γιώργος Καραϊβάζ, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ηθοποιού ένας ακόμα οδηγός ταξί, της ίδιας εταιρείας, τον αναγνώρισε και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης με τον ίδιο τρόπο.

Ο δεύτερος οδηγός φέρεται να έχει καταθέσει ότι πριν λίγο καιρό παρέλαβε τον ηθοποιό από το ίδιο σημείο και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή με τις ίδιες στάσεις όπως με τον συνάδελφό του, κατέληξαν στο αλσάκι πίσω από τη Γεωπονική Σχολή.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο ηθοποιός φέρεται να έριξε στον καφέ του ένα υγρό και κατόπιν να τον παρενόχλησε σεξουαλικά, χωρίς όμως να προβαίνει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη.

Μάλιστα ο οδηγός φέρεται να κατήγγειλε το περιστατικό, όχι στην αστυνομία, αλλά στην εταιρεία, η οποία προχώρησε στη διαγραφή του ηθοποιού από τα μητρώα πελατών της πλατφόρμας. Εκείνος όμως φέρεται να έγινε και πάλι μέλος, χρησιμοποιώντας άλλα στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός συνελήφθη από την αστυνομία μετά από καταγγελία οδηγού ταξί ότι βιάστηκε από εκείνον.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

Διαβάστε επίσης: Τέλη κυκλοφορίας 2019 - gsis.gr: Αναρτήθηκαν στο TAXIS - Δείτε πώς γίνεται η εκτύπωση

Καιρός - ΕΜΥ: Η «Πηνελόπη» δείχνει τα... δόντια της - Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα «λευκά»