ΠΑΙΔΕΙΑ

Κρήτη: Μάθημα σε… χαρτόκουτες σε Ειδικό σχολείο

Κρήτη ειδικό σχολείο χαρτόκουτες
Αυτοσχέδιες αίθουσες σε Ειδικό Σχολείο της Κρήτης.
Facebook

Κρήτη: Απίστευτες εικόνες σε Ειδικό Σχολείο, όπου χρησιμοποιούνται αυτοσχέδιες αίθουσες.

Στο Ειδικό Σχολείο Ιεράπετρας καταγράφονται απίθανες εικόνες, καθώς σκισμένες χαρτόκουτες χρησιμεύουν ως… τοίχοι για αυτοσχέδιες αίθουσες.

Όπως φαίνεται από βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ο χώρος που χρησιμοποιείται για τις «αίθουσες» είναι απλά ένας διάδρομος, όπου τοποθετήθηκαν θρανία και μπροστά τους μπήκαν τα χαρτόνια σαν διαχωριστικά. Μάλιστα, ένα από τα θρανία που φαίνεται στο βίντεο είναι φθαρμένο.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως τα χαρτόνια είχαν εμφανιστεί από το 2020 και παραμένουν κανονικά στη θέση τους το 2021. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα zarpanews.gr, ο δήμος Ιεράπετρας προχώρησε πέρυσι σε εργασίες μόνωσης, καθώς και στην κατασκευή ενός στεγάστρου στην είσοδο του σχολείου ώστε να μην βρέχονται τα παιδιά κατά την προσέλευσή τους.

Όμως, στο εσωτερικό αποφάσισαν να αφήσουν τα χαρτόνια. Η μόνη παρέμβαση, άγνωστο από ποιον, είναι ότι τα χαρτόνια… περάστηκαν ένα χέρι μπογιά. Μάλιστα, ακριβώς δίπλα υπάρχει και η «αίθουσα» φυσικοθεραπείας.

Είναι απορίας άξιο πώς αυτές οι συνθήκες είναι δυνατόν να υπάρχουν σε δημόσιο σχολείο και μάλιστα Ειδικό Σχολείο, όπου υπάρχουν μαθητές με αναπηρία και μαθησιακά προβλήματα.

Πηγή: zarpanews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Πώς θα μπαίνουν από σήμερα οι ανεμβολίαστοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Σοβαρό τροχαίο στα Σπάτα - Πέντε τραυματίες

Μητσοτάκης: Επίδομα 900 ευρώ σε υγειονομικούς, κοινωνικό μέρισμα σε χαμηλοσυνταξιούχους, ΑμεΑ