ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2015: Στις Αρχές Οργάνωσης θα εξεταστούν σήμερα Παρασκευή (22/5) οι μαθητές

Πανελλήνιες 2015: Στις Αρχές Οργάνωσης θα εξεταστούν σήμερα Παρασκευή (22/5) οι μαθητές

Στο μάθημα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων θα εξεταστούν σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων 2015 της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών), που διεκδικούν μια θέση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Για μία ακόμη χρονιά το Νewsbomb.gr θα βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών που αγωνίζονται για μία θέση στα ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Tο Νewsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2015 και για τις απαντήσεις τους, καθώς και για τις Βάσεις 2015 μόλις ολοκληρωθούν οι Πανελλαδικές 2015.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Υπενθυμίζεται ότι ως ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται η 8:30 π.μ.. Οι υπψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00 π.μ. ενώ η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Τεχνολογικής Κατεύθυνσης

Οι υποψήφιοι πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις απαντήσεις των ορισμών εννοιών με βάση το βιβλίο. Να διαχωρίζουν συναφείς έννοιες και να προσέχουν τις μονάδες μέτρησης κάθε έννοιας. Να χρησιμοποιούν παραδείγματα, όπου απαιτείται.

Να μαθαίνουν τους τύπους και να διαβάζουν τις αντίστοιχες ασκήσεις του βιβλίου στις οποίες φαίνεται η εφαρμογή τους.

Να μαθαίνουν να περιγράφουν τα επιμέρους επιστημονικά πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων, τους στόχους τους, τους σκοπούς τους, τη χρησιμότητά τους.

Να δίνουν έμφαση στα πλεονεκτήματα και στα μειονεκτήματα των φαινομένων που παρουσιάζονται. Να μπορούν να αναλύουν χωρίς να μπερδεύουν τα στάδια των διαδικασιών που περιγράφονται.


Ρoή Ειδήσεων