ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2015: Με πέντε μαθήματα των ΕΠΑΛ συνεχίζονται σήμερα (03/06) οι εξετάσεις

Πανελλήνιες 2015: Με πέντε μαθήματα των ΕΠΑΛ συνεχίζονται σήμερα (03/06) οι εξετάσεις

Με τα μαθήματα Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Στοιχεία Μηχανών, Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ, Στοιχεία Ανατομίας - Φυσιολογίας ΙΙ και Βοηθητικά Μηχανήματα ΙΙ, συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2015.

Στα μαθήματα αυτά εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ (Ομάδα Α), που είχαν τις προηγούμενες ημέρες εξεταστεί στη Νεοελληνική Γλώσσα (19/05) και τα Μαθηματικά Ι (21/05).

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Στοιχεία Μηχανών, Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ, Στοιχεία Ανατομίας - Φυσιολογίας ΙΙ και Βοηθητικά Μηχανήματα ΙΙ.

Το Newsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝΕΟ», θα μεταδώσει σε λίγη ώρα τις απαντήσεις του μαθήματος.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Σημαντικές ημερομηνίες για τη συνέχεια της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων είναι η Τρίτη 9 Ιουνίου όταν θα αρχίσουν οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ αλλά και η 17η Ιουνίου όταν θα αρχίσουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων που θα διαρκέσουν έως και 24 Ιουνίου.

Η Εξέταση και η Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου.

Οι βαθμοί των υποχρεωτικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου και στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Από τις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερώνονται από τα Λύκεια για τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Οι Βάσεις 2015 για τις σχολές αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Σχετικές ειδήσεις