ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μεγάλη Τετάρτη στη Βαρβάκειο - Κίνηση, καλές τιμές και πειθαρχία

Κορονοϊός - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μεγάλη Τετάρτη στη Βαρβάκειο - Κίνηση, καλές τιμές και πειθαρχία

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσειςΑυξημένη είναι η κίνηση των καταναλωτών σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, στη Βαρβάκειο αγορά, λόγω των ημερών, καθώς αρκετός κόσμος ψωνίζει για το πασχαλινό τραπέζι.

Πλήθος κόσμου καταφθάνει από νωρίς το πρωί, ούτως ώστε να κάνει τις απαραίτητες αγορές, για να περάσει όσο το δυνατόν πιο παραδοσιακά γίνεται το φετινό Πάσχα.

Ο κόσμος δείχνει να έχει συμμορφωθεί σημαντικά στα μέτρα προστασίας που υποδεικνύει το υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΔΥ, όπως φαίνεται και από τις εικόνες που κατέγραψε ο φακός του Newsbomb.gr.

Δείτε φωτογραφίες από την Βαρβάκειο αγορά στην gallery:

Σύμφωνα με τον κ. Τάκη Ψαριανό (ψαράς στην Βαρβάκειο αγορά), φέτος συγκριτικά με άλλες χρονιές, η κίνηση είναι πιο μειωμένη, λόγω των αυστηρών μέτρων για την προστασία των καταναλωτών από τον Covid-19.

Συγκεκριμένα, 1,5 με 2 ευρώ κοστίζουν τα μικρά ψάρια, ενώ στα 10 ευρώ είναι τα μεγάλα ψάρια και οι γαρίδες. Γύρω στα 13 ευρώ το χταπόδι.

O Πρόεδρος κρεοπωλών της Βαρβακείου αγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης, μίλησε για την αυξημένη κινητικότητα που καταγράφεται όσο πλησιάζουμε προς την Κυριακή του Πάσχα, ενώ παράλληλα σχολίασε πως οι πολίτες καλούνται λόγω συνθηκών, να περάσουν ένα διαφορετικό Πάσχα, σε σχέση με όσα έχουν συνηθίσει μέχρι σήμερα.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Αισθητά χαμηλότερες είναι οι τιμές των προϊόντων σε σχέση με πέρυσι. Συγκεκριμένα, 1-2 ευρώ είναι φέτος χαμηλότερες οι τιμές, καθώς πέρυσι κυμαίνονταν στα 7-8 ευρω το κιλό.

Δείτε τι ανέφερε στην κάμερα του Newsbomb.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Ημερομηνίες: 11 Μαΐου, 15 Ιουνίου και 3 Ιουλίου η επιστροφή στη «νέα κανονικότητα»

Σχετικές ειδήσεις