ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτει η 34χρονη - Τι θα πει - Τα στοιχεία που «καίνε» τη μαυροντυμένη

Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτει η 34χρονη - Τι θα πει - Τα στοιχεία που «καίνε» τη μαυροντυμένη

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την επίθεση που δέχθηκε η 34χρονη στην Καλλιθέα - Μία «ανάσα» από την μαυροφορεμένη γυναίκα βρίσκεται η Αστυνομία - Σήμερα θα δώσει νέα κατάθεση η Ιωάννα

Κρίσιμες θεωρούνται οι τελευταίες δύο ημέρες, καθώς οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει την φρικτή υπόθεση, επισκέπτονται την άτυχη Ιωάννα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ούτως ώστε να καταφέρουν να αποσπάσουν πληροφορίες για τις ύποπτες γυναίκες που βρίσκονται στο «κάδρο» τους.

Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ., να μπορέσουν να λύσουν το γρίφο και να ξεσκεπάσουν τη μυστηριώδη μασκοφόρο, που κατέστρεψε το προσωπο της 34χρονης. Την άκρη του νήματος αναζητούν οι αξιωματικοί, με τη βοήθεια της Ιωάννας. Την Κυριακή, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., δεν κατάφεραν να της δείξουν το βίντεο - ντοκουμέντο που έχουν στα χέρια τους και θα οδηγήσει - πιθανότατα - στη σύλληψη της «μαυροντυμένης», καθώς η 34χρονη μόλις τους έβλεπε ξεσπούσε σε κλάματα.

Πάνω από όλα είναι η ψυχική και σωματική υγεία της 34χρονης, η οποία είναι ιδιαιτέρως εύθραυστη αυτό το διάστημα, γι' αυτό το λόγο χρειάζεται υπομονή ούτως ώστε να λυθεί το μυστήριο του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, το βίντεο - ντοκουμέντο απεικονίζει καθαρά την δράστιδα, η οποία φορά σκούφο, μάσκα και πιθανότατα περούκα, σε κάποιο σημείο της διαδρομής που ακολούθησε είτε πριν είτε μετά την επίθεση. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής γνωρίζαμε για την ύπαρξη ενός βίντεο που έδειχνε την «μαυροντυμένη», αλλά κάποια κλαδιά εμπόδιζαν να έχουν οι Αστυνομικοί την εικόνα του προσώπου τους.

Αν η Ιωάννα βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση σήμερα, Τρίτη (02/06), ίσως αναγνωρίσει την σατανική γυναίκα με τα μαύρα και οι Αστυνομικοί καταφέρουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της σοκαριστικής επίθεσης εναντίον της.

Σημαντικό στοιχείο, αποτελούν και τα πρώτα αποτελέσματα απο τις σαρώσεις των επικοινωνιών που βγήκαν σε μία απο τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Οι αναλύσεις είναι προς το παρόν στο σταδιο της επεξεργασίας, ωστόσο οι αναλυτές της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, εναποθέτουν πολλές ελπίδες στα πορίσματα των επικοινωνιών που είχε η δράστις, τοσο την ημέρα της επίθεσης, όσο και τις προηγούμενες ημέρες, όταν τριγυρνούσε στο σημείο και κατόπτευε για να καταστρώσει το χτυπημα της.

Ποιο πρόσωπο «έδειξε» ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας

Από τους πρώτους ανθρώπους που κατέθεσαν στην αστυνομία ήταν ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας.

Ο ίδιος περιέγραψε στις Αρχές λεπτό προς λεπτό τι έγινε ανάμεσά τους και οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

«Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε», είπε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης, σύμφωνα με το STAR.

«Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου ούτε μου είχε εκφράσει κάποιο φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή για τον χωρισμό μας στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της», ανέφερε ο άνδρας.

«Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της. Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την επίθεση πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος», συνέχισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφoρίες, ο πρώην σύντροφός της αναφέρθηκε σε γυναίκα από το συγγενικό περιβάλλον της Ιωάννας, ένα πρόσωπο που ερευνάται μέχρι και αυτή την ώρα.

Τρεις γυναίκες στο «κάδρο» της Αστυνομίας

Στο κάδρο των υπόπτων βρίσκονται τρεις γυναίκες, μία Ελληνίδα και δύο αλλοδαπές.

Η Ελληνίδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, φαίνεται να μην έχει σχέση με την υπόθεση. Αναφορικά με τις δύο αλλοδαπές, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν φαίνεται να υπάρχει απευθείας επαφή, ωστόσο εξετάζεται αν κάποια από τις δύο είχε κοινούς γνωστούς με την 34χρονη.

Η μία από τις δύο γυναίκες φέρεται να έχει πει ότι βρισκόταν στη Γερμανία, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί το άλλοθι της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιατροδικαστική υπηρεσία: Ανθρωποκτονία ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ

Σχετικές ειδήσεις