ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θετική στον κορoνοϊό αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Θεσσαλονίκη: Θετική στον κορoνοϊό αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου
Intime News

Η γυναίκα έκανε το τεστ βρέθηκε θετική, νοσηλεύτηκε μια ημέρα στο νοσοκομείο και πλέον είναι στο σπίτι της, με ήπια συμπτώματα.

Θετική στον κορονοϊό διαπιστώθηκε μία αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr πρόκειται για μια ειδικευόμενη αναισθησιολόγο, ενώ έχουν ανασταλεί οι επισκέψεις στην Δ' χιερουργική κλινική που βρίσκεται πάνω από την κλινική περιστατικών Covid.

Όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός Status, η γυναίκα έκανε το τεστ βρέθηκε θετική, νοσηλεύτηκε μια ημέρα στο νοσοκομείο και πλέον είναι στο σπίτι της, με ήπια συμπτώματα.

Αυτή την ώρα, γίνεται ιχνηλάτηση στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, που ήρθε σε επαφή μαζί της.

Δεύτερο κρούσμα στην κατασκήνωση στην Χαλκιδική

Την ίδια στιγμή, συναγερμός έχει σημάνει στην κατασκήνωση στην Νέα Φωκαία στη Χαλκιδική μετά το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού σε 11χρονη.

Οπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, στην κατασκήνωση όπου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό αρχικά μία 15χρονη κοπέλα, θετικό βγήκε και το τεστ μίας 11χρονης, η οποία κατάγεται από πόλη της δυτικής Μακεδονίας και φέρεται να βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο με το πρώτο κρούσμα.

Η 15χρονη είχε βρεθεί θετική την Κυριακή, κάτι που προκάλεσε συναγερμό στις υγειονομικές αρχές. Είχε ανεβάσει πυρετό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Βέροιας, ενώ απομονώθηκαν όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί της.

Οι γονείς των παιδιών της κατασκήνωσης πήγαν να πάρουν τα παιδιά τους, ενώ έγιναν τα απαραίτητα τεστ σε 4 από αυτά και μία ενήλικη, τα οποία αποδείχθηκαν αρνητικά. Ωστόσο, σύμφωνα με το Open, ένα ακόμη παιδί βρέθηκε θετικό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Αυτή είναι η απόφαση του ΣτΕ - Ποιοι συνταξιούχοι τα δικαιούνται