ΕΛΛΑΔΑ

Ο viral ντελιβεράς με το χριστουγεννιάτικο μηχανάκι! (video)

Ο viral ντελιβεράς με το χριστουγεννιάτικο μηχανάκι! (video)

Ένας ντελιβεράς που ζει και εργάζεται στην Πάτρα έχει καταφέρει να κάνει το επάγγελμά του... παιχνίδι!

Πρόκειται για έναν σκληρά εργαζόμενο νέο ο οποίος δουλεύει σε τρία διαφορετικά μαγαζιά ως delivery ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Με τη μηχανή του καθημερινά μεταφέρει καφέ ή φαγητό στους ανθρώπους που κάνουν παραγγελία όμως η μεγάλη ιδιαιτερότητά του σε σχέση με τους συναδέλφους είναι ότι όταν φτάνει στον προορισμό του για να παραδώσει, αφήνει έκπληκτους τους πελάτες.

Ο λόγος είναι η απίθανα στολισμένη μηχανή του η οποία είναι γεμάτη από χριστουγεννιάτικα δεντράκια, χιονανθρώπους, κουκλάκια και δώρα, με αποτέλεσμα το σασί της μηχανής να φαίνεται ελάχιστα πλέον.

Όπως είπε στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου η ιδέα ήταν του μηχανικού που φροντίζει τη μηχανή του και αν και στην αρχή ο ίδιος ήταν αντίθετος σε μία τέτοια προοπτική, κατάλαβε στη συνέχεια ότι κάνει τον κόσμο χαρούμενο και πλέον κυκλοφορεί με χαρά στους δρόμους της Πάτρας με τη στολισμένη μηχανή του.

Φυσικά τα βίντεο με πρωταγωνιστή τον... Χριστουγεννιάτικο ντελιβερά που κυκλοφορούν στο youtube έχουν γίνει viral και ο ίδιος δείχνει να έχει γίνει πολύ δημοφιλής στην πόλη του καθώς τον προτιμούν οι περισσότεροι.

Ειδικά σε αυτές τις εποχές που ζούμε με το καθολικό lockdown και

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή: