ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αντίπαρο: Έτσι έγινε το δυστύχημα με τους 3 νεκρούς στο λιμάνι

Τραγωδία στην Αντίπαρο: Έτσι έγινε το δυστύχημα με τους 3 νεκρούς στο λιμάνι

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/12) όταν τρία άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο στο λιμάνι της Αντιπάρου καθώς το όχημα στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν άμεσα στελέχη του Λιμενικού Σώματος αλλά και ένας επαγγελματίας δύτης ο οποίος ανέσυρε νεκρούς του τρεις επιβαίνοντες του οχήματος.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει στο λιμάνι.

Αναφορικά με τα θύματα, πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων και την οικιακή βοηθό τους.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι διατηρούσε κατοικία στο νησί, ενώ η άτυχη 75χρονη ήταν γνωστή επιχειρηματίας της Αθήνας. Μαζί με τον σύζυγό της και τη 40χρονη οικιακή βοηθό θα ταξίδευαν το αεροπορικώς για Αθήνα. Οι τρεις τους αναμένοντας το ferry για να περάσουν από την Αντίπαρο στην Πούντα το αμάξι ξεκινώντας ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα έφυγε με δύναμη πάνω σε μια κολόνα που βρισκόταν εκεί στο λιμάνι και βούτηξε στη θάλασσα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκεται για κάποια μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου ή κάποια επιπλοκή στην υγεία του οδηγού του μοιραίου οχήματος.

Ο καπετάνιος του ferry που ήταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι καθώς θα εκτελούσε το δρομολόγιο μαζί με δύο άτομα έπεσαν αμέσως στη θάλασσα για να προσπαθήσουν να σώσουν τους τρεις επιβαίνοντες.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο οδηγός του οχήματος δεν έκανε καμία προσπάθεια να αποφύγει την πτώση στο νερό.

Με πληροφορίες από cyclades24.gr, ΗΧΩ fm

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Οι 9 νομοί με τα περισσότερα κρούσματα - Πού εντοπίζονται οι νέες μολύνσεις