ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Fireshow στο ΑΠΘ με εκατοντάδες άτομα

Θεσσαλονίκη: Fireshow στο ΑΠΘ με εκατοντάδες άτομα

Σόου με φλόγες στήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων και παρά το lockdown.

Οι δράσεις-εκδηλώσεις στο ΑΠΘ ολοένα και αυξάνονται και πλέον οι χώροι του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος έχουν μετατραπεί σε αμέτρητα «πηγαδάκια» φοιτητών που προσπαθούν κάτω από τη σκιά του κορωνοϊού να ζήσουν στιγμές από το παρελθόν.

Σύμφωνα με το thesstoday, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπως έγραψε το ThessToday.gr -εδώ και περίπου ένα μήνα- «σφύζει» από ζωή, μουσικές και αλκοόλ, ενώ στο… μενού προστέθηκαν και εντυπωσιακές εκδηλώσεις με fireshow, ή αλλιώς: παιχνίδια με τις φλόγες.

Το φλεγόμενο σόου στήθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων στο κτίριο διοίκησης, μπροστά από το άγαλμα του Αριστοτέλη, με τους πρωταγωνιστές να συγκεντρώνουν με τις ικανότητές τους τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

Φυσικά, δεν έλειψαν ούτε τα παιχνίδια στα γρασίδια, ούτε τα μουσικά όργανα των φοιτητών που «σπάνε» τη σιωπή του lockdown σε κάθε γωνιά του Πανεπιστημίου, αλλά ούτε και το άφθονο αλκοόλ.

Ιδιοκτήτης περιπτέρου που διατηρεί την επιχείρησή του έξω από το ΑΠΘ μιλώντας στο ThessToday.gr τόνισε ότι η κίνηση την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη θυμίζοντας εικόνες προ… κορωνοϊού λόγω της αυξημένης προσέλευσης ατόμων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Κυψέλη: Κορονοπάρτι μέχρι το πρωί - «Κάθε Σαββατοκύριακο το ίδιο σκηνικό»