ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ΤΩΡΑ: Έκλεισαν παλιά και νέα Εθνική Οδός Τρίπολης – Καλαμάτας

Γέφυρα Τσακώνας
Φωτογραφία αρχείου
Messinia Press

Φωτιά – Όλες οι ειδήσεις: Η πυρκαγιά στην περιοχή Χράνοι της Αρκαδίας, αλλά και τα μέτωπα σε Μεσσηνία και Λακωνία, έφεραν την απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων από και προς την Καλαμάτα από τις εθνικές οδούς.

Τόσο η νέα Εθνική Οδός Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας όσο και η παλαιά Εθνική Οδός Τρίπολης – Καλαμάτας, έχουν «κοπεί» σε συγκεκριμένα σημεία από την Αστυνομία και οι πολίτες παρακαλούνται να μην επιχειρούν να βρουν τρόπο να προσεγγίσουν τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα καθώς υπάρχει τεράστιος κίνδυνος λόγω των πυρκαγιών.

Μάλιστα, είναι αυξημένος ο κίνδυνος όχι τόσο για πιθανή προσέγγιση της πυρκαγιάς στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Πελοποννήσου όσο λόγω της μειωμένης ορατότητας που έχουν προκαλέσει οι καπνοί και οι στάχτες από τα μέτωπα των γύρω περιοχών.

Αναλυτικά τα σημεία που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

  • Στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 172,7 (σταθμός διοδίων Μάναρη) και 210,6 (ανισόπεδος κόμβος Τσακώνας)
  • Στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 37,5 (στο ύψος της τοπικής κοινότητας Λεονταρίου Αρκαδίας) και 59 (στο ύψος του κόμβου Τσακώνας).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός από ανακοπή στο εργοστάσιό του ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος