ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Εύβοια: Συγκλονιστικές εικόνες από το Πευκί - Καρέ καρέ η μεταφορά κατάκοιτων από το Λιμενικό

Φωτιά Εύβοια: Συγκλονιστικές εικόνες από το Πευκί - Καρέ καρέ η μεταφορά κατάκοιτων από το Λιμενικό

Φωτιά στην Εύβοια: Με φέρι μποτ απομακρύνονται κατάκοιτοι από το Πευκί, το οποίο έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα διαδραματίζονται από το μεσημέρι της Κυριακής στο Πευκί Ευβοίας, το οποίο μέσα σε λίγες στιγμές παραδόθηκε στις φλόγες.

Φεύγουν και οι τελευταίοι κάτοικοι του Πευκί

Στην παραλία του χωριού βρίσκονται από νωρίς το πρωί φέρι μποτ, τα οποία απομακρύνουν κόσμο από την παραλία. Όπως θα δείτε στις συγκλονιστικές εικόνες που καταγράφει η κάμερα του Newsbomb.gr, οι Αρχές μεταφέρουν με τα χέρια τους κατάκοιτους κατοίκους μέσα στο καράβι, την ώρα που κάτοικοι δίνουν άνιση μάχη με τις φλόγες για να σώσουν ό,τι σώζεται.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες στην παρακάτω gallery:

Παράλληλα, τις παραλίες τις βορειοανατολικής Εύβοιας ελέγχουν διαρκώς για τυχόν εγκλωβισμένους, σκάφη του Λιμενικού Σώματος με τη συνδρομή σκαφών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, πριν από λίγο απεγκλωβίστηκαν 23 άτομα από διάφορες παραλίες τα οποία μεταφέρθηκαν στο Πευκί Ευβοίας.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τρία πλοία του λιμενικού, δύο πλοία και δύο σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού, φέρι μποτ, σκάφη ιδιωτών και αλιέων βρίσκονται σε ετοιμότητα στην περιοχή προκειμένου να βοηθήσουν στην άμεση απομάκρυνση των πολιτών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG - Φωτιά ΤΩΡΑ: Σε πύρινο κλοιό Εύβοια και Ηλεία - Σε ύφεση τα μέτωπα στην Αττική