ΕΛΛΑΔΑ

Κυπαρισσία: Θρίλερ με το τσιμεντωμένο πτώμα - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Κυπαρισσία: Θρίλερ με το τσιμεντωμένο πτώμα - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Στην 42χρονη αγνοουμένη Μόνικα Γκιούζ φαίνεται ότι ανήκει το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε τσιμεντωμένο σε σπίτι στην Κυπαρισσία.

Στην ιατροδικαστική εξέταση που έγινε φάνηκε πως ανήκει σε μία γυναίκα γύρω στα 40, με ανάστημα περί το 1,60, στοιχεία που ταιριάζουν με την ηλικία και το σωματότυπο της εξαφανισθείσας. Το gargalianoionline μεταφέρει πως για να υπάρξει τελική ταυτοποίηση θα πρέπει να γίνει εξέταση DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον πρώην σύντροφο της 42χρονης γυναίκας. Κι αυτό γιατί το πιο πιθανό σενάριο που εξετάζουν είναι ο 39χρονος να σκότωσε τη γυναίκα με την οποία συζούσε και να την έθαψε προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Το χρονικό της φρίκης

Ο ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε όταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου στο συγκεκριμένο σημείο της αυλής. Αυτό κίνησε τις υποψίες τους και ειδοποίησαν την αστυνομία, που αποφάσισε εκσκαφή.

Από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί εντόπισαν το μακάβριο εύρημα, υποψιάστηκαν πως ανήκει στην 42χρονη, η οποία είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λίγους μήνες νωρίτερα οι αστυνομικοί που αναζητούσαν την εξαφανισμένη Μόνικα Γκιους, είχαν ψάξει σπιθαμή προς σπιθαμή την αυλή του σπιτιού, όπου υπήρχε ένα καπάκι παλιού βόθρου. Τότε οι άντρες της Ασφάλειας είχαν κάνει έρευνα μέσα στο βόθρο και είχαν εντοπίσει μπάζα. Κανείς, ωστόσο, δεν είχε καταλάβει γιατί βρίσκονται εκεί τα μπάζα και ποιος ήταν αυτός που τα πέταξε. Κανενός το μυαλό δεν φαντάστηκε ότι μπορεί κάποιος να έθαψε και να σκέπασε με τσιμέντο το πτώμα της Μόνικα και στη συνέχεια να πέταξε εκεί μπάζα.

Ύστερα από τις χθεσινές εξελίξεις με τον εντοπισμό του πτώματος στην αυλή, αποκαλύπτεται ότι ο δράστης της δολοφονίας αρχικά έσκαψε στην αυλή, τοποθέτησε μέσα το πτώμα της γυναίκας και κατόπιν έριξε από πάνω τσιμέντο. Τα μπάζα από την εκσκαφή και το τσιμέντωμα φαίνεται ότι τα πέταξε μέσα στο βόθρο, όπου είχε γίνει τότε έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. χωρίς αποτέλεσμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη - Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Τα πρώτα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. – Τα βίντεο και οι μαρτυρίες

Μίκης Θεοδωράκης: Τι συμβαίνει όταν στη χώρα κηρύσσεται «εθνικό πένθος»

Mad Clip: Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα μετά τον θάνατό του (photo)