ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι - Κεχαγιόγλου: «Η Ιωάννα ήταν ψύχραιμη, δέχτηκε όσα της είπα στην αίθουσα»

Σάκης Κεχαγιόγλου
Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, Έφης Κακαράντζουλα, Σάκης Κεχαγιόγλου αποχώρησε μετά τις 11.30 το πρωί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, Έφης Κακαράντζουλα, Σάκης Κεχαγιόγλου αποχώρησε μετά τις 11.30 το πρωί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, λέγοντας πως η 36χρονη θα παραβρεθεί στη δίκη και θα δώσει εξηγήσεις σχετικά με την επίθεση που εξαπέλυσε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Η κατηγορούμενη επέλεξε να μην παραβρεθεί σήμερα στο Δικαστήριο κατά την έναρξη της δίκης και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους της. Τις προσεχείς ημέρες θα παραστεί στη δίκη και θα δώσει τις εξηγήσεις που πρέπει να δώσει», τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου βγαίνοντας από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μετά τη διακοπή της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι για τις 30 Σεπτεμβρίου .

Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους για τον ολιγόλεπτο διάλογο που είχε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα στην αίθουσα, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε πως ήθελε να εκφράσει την προσωπική του συμπάθεια και τον θαυμασμό του για την ψυχική της αντοχή όλο αυτό τον καιρό.

«Εξέφρασα την άποψη ότι είναι λανθασμένη η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και θα πρέπει να τη μετατρέψει το δικαστήριο σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπως ορίζει η νομολογία. Ελπίζω να επικρατήσει η νομιμότητα και όχι η σκοπιμότητα» είπε ακόμα ο κ. Κεχαγιόγλου.

Όσον αφορά τον διάλογο που είχε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε ότι «ζήτησα να μιλήσω στο τραγικό θύμα αυτής της υπόθεσης για να της εκφράσω τη προσωπική μου συμπάθεια και συμπαράσταση. Η συμπάθεια αυτή δεν σημαίνει ότι θα περιόρίσω την άκσηση των υπερασπιστικών μου καθηκόντων. Η εντολέας μου έχει ομολογήσει την πραξη. Υπάρχει διαφωνία ως προς το νομικό χαρακτηρισμό. Όλοι ξέρουμε την έκβαση της δίκης».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε ότι η Ιωαννα Παλιοσπύρου του είπε ότι δέχεται αυτά που της είπε μέσα στο δικαστήριο. «Την άκουσα ψύχραιμη και ότι διαχωρίζει τη διαχωρίζει το ανθρώπινο στοιχείο από το ρόλο μου ως υπεραπσπιστή. Εκφραζω τον θαυμασμό μου για το ψυχικό της σθένος αλλά δεν θα περιορίσω τα υπερασπιστικά μου καθήκοντα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιτριόλι: Ιωάννα Παλιοσπύρου - «Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο δειλή είναι»

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η εικόνα της Ιωάννας! Καρέ – καρέ η άφιξη στο Δικαστήριο

GNTM 4: Η 19χρονη που «τρέλανε» τους κριτές (video)