ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς αντέδρασε η Έφη όταν είδε από τη φυλακή τη συνέντευξη της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς αντέδρασε η Έφη όταν είδε από τη φυλακή τη συνέντευξη της Ιωάννας

Με ειλικρίνεια και θάρρος μίλησε στην Κατερίνα Καινούριου η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλονίζοντας το πανελλήνιο για ακόμη μία φορά. Από την άλλη πλευρά, η Έφη Κακαράτζουλα μέσα από τις φυλακές παρακολούθησε ανέκφραστη όσα είπε το θύμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η 37χρονη κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα έχει επιστρέψει στις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα, από το σωφρωνιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού που είχε μεταφερθεί για να παραστεί στη δίκη - στην οποία τελικά εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους της - όπως της επιτρέπει ο νόμος.

Η 37χρονη Έφη Κακαράντζουλα παρακολούθησε τη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου μέσα από το κελί της, μαζί με ακόμα πέντε συγκρατούμενές της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η 37χρονη φαινόταν ψυχρή και ανέκφραστη, ενώ κοιτούσε μόνιμα την τηλεόραση χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο.

Όταν η Ιωάννα ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης της κατηγορούμενης σε 5 χρόνια μετά την ενδεχόμενη καταδίκη της απάντησε ότι «είναι πολύ σοκαριστικό, ότι σύμφωνα με τους γιατρούς θα έχω για μία 10ετία πόνους και χειρουργεία για να αποκαταστήσω σε κάποιον βαθμό τη λειτουργία μου και η δράστις θα αποφυλακιστεί πολύ νωρίτερα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επικίνδυνη κλιμάκωση στο Αιγαίο: Σήκωσαν όπλα οι Τούρκοι – «Έπεσε ξύλο» από τα ελληνικά μαχητικά

Πάτρα: Τι έδειξε ο νευρολογικός έλεγχος για τον 6χρονο - Ίσως τον «ξυπνήσουν» αύριο

GNTM: Το Instagram πρόδωσε το «ψέμα» της παίκτριας που τρέλανε Καράβα και κριτές