ΕΛΛΑΔΑ

Πέραμα: Γιατί δόθηκε εντολή να σταματήσει η καταδίωξη - Το άγνωστο ανθρωποκυνηγητό τον Σεπτέμβριο

Πέραμα: Γιατί δόθηκε εντολή να σταματήσει η καταδίωξη - Το άγνωστο ανθρωποκυνηγητό τον Σεπτέμβριο

Ένα ανθρωποκυνηγητό στο Αιγάλεω άλλαξε το σχέδιο καταδιώξεων και οδήγησε στην εντολή να σταματήσει η καταδίωξη στο Πέραμα

Αλλαγές στο σχέδιο καταδιώξεων επέφερε ένα άγνωστο ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας που οδήγησε στον θάνατο του καταδιωκώμενου στην περιοχή του Αιγάλεω και στο οποίο συμμετείχαν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως μετέδωσε το Mega, πριν από περίπου ένα μήνα στην περιοχή του Αιγάλεω ένας άνδρας που επέβαινε σε δίκυκλο καταδιωκόταν από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου, έπεσε και σκοτώθηκε. Την επόμενη μέρα από το συμβάν εστάλη ένα μήνυμα στους αστυνομικούς το οποίο ανέφερε τα εξής:

«Με αφορμή θανατηφόρο ατύχημα μοτοσικλετιστή που έλαβε χώρα χθες στην Αθήνα μετά από καταδίωξη του από αστυνομικούς, δεν θα ενεργούνται καταδιώξεις αν δεν έχει ενημερωθεί πρώτα το κέντρο Άμεσης Δράσης».

Η ίδια εντολή υπήρχε και για την καταδίωξη που οδήγησε στον θάνατο του 20χρονου Ρομά. Όλα δείχνουν πως η πρώτη ομάδα ΔΙΑΣ σταμάτησε την καταδίωξη αλλά μία δεύτερη συνέχισε να ακολουθεί το κλεμμένο λευκό όχημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο μακελάρης της Νέας Ερυθραίας: Το «πειραγμένο» προφίλ στο FB και το προφητικό βίντεο

Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής - Σε ποιες περιοχές θα βρέχει όλη την εβδομάδα

Κι όμως, το έδειξαν: Αυτό είναι το ανάρμοστο πλάvο που οδήγησε στο οριστικό φινάλε του Bachelor