ΕΛΛΑΔΑ

Miss Universe 2021: Μυστήριο και... ανατροπή με την Ελληνίδα εκπρόσωπο (pics)

Miss Universe 2021: Μυστήριο και... ανατροπή με την Ελληνίδα εκπρόσωπο (pics)
H Σοφία Αραπογιάννη είναι μόλις 22 ετών, με καταγωγή από το νησί της Ιθάκης, και σπουδάζει εμποροπλοίαρχος στη Σχολή Επορικού Ναυτικού

Σε αλλαγή προέβη η Ελλάδα, καθώς στον διαγωνισμό Miss Universe 2021 θα εκπροσωπηθεί από τη Σοφία Αραπογιάννη και όχι από την Κατερίνα Κουβουτσάκη.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Θεσμός ομορφιάς GS HELLAS εξέδωσε δελτίο Τύπου με τον οποίο ενημέρωνε τα Μέσα πως στην «παγκόσμια γιορτή της ομορφιάς, το MISS UNIVERSE 2021, στην θέση της Κατερίνας Κουβουτσάκη - STAR GS HELLAS 2021, θα λάβει μέρος η Σοφία Αραπογιάννη- MISS GS HELLAS 2021».

Έτσι λοιπόν, η νέα MISS UNIVERSE GREECE 2021, είναι η Σοφία Αραπογιάννη.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο η Κατερίνα Κουβουτσάκη δεν θα μπορέσει να εκπροσωπήσει την χώρα μας, «στην κορωνίδα των παγκοσμίων, για λόγους υγείας, που δεν της επιτρέπουν να ταξιδέψει», με την εταιρεία να της εύχεται περαστικά.

H Σοφία Αραπογιάννη είναι μόλις 22 ετών, με καταγωγή από το πανέμορφο νησί της Ελλάδας και του Οδυσσέα, την Ιθάκη. Τελειώνει εμποροπλοίαρχος στην σχολή εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδας. Μιλάει 3 γλώσσες: Ελληνικά ως μητρική, αγγλικά και ισπανικά.

«Έχει ύψος 1,74 cm και 50 κιλά. Διαθέτει μοναδική εξωτική ομορφιά, αφού με μπαμπά Έλληνα και μαμά από την Βενεζουέλα το αποτέλεσμα είναι άκρως εκρηκτικό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ από σήμερα: Οι αλλαγές σε κρεοπωλεία, φούρνους, μίνι μάρκετ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Πόλεμος» στα νοσοκομεία της χώρας - Εφημερίες «κόλαση»

H προφητική, αδημοσίευτη συνέντευξη του Χρήστου Κυριαζή στο Newsbomb.gr: «Το τέλος θα το νιώσω»