ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ την Πέμπτη (3/3)

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ την Πέμπτη (3/3)

Στάση εργασίας για αύριο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι έχει προκηρύξει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ.

«Κύριε Πρόεδρε, με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ αποφασίστηκε η κήρυξη στάσης εργασίας για την Πέμπτη 03-03-2022 και για όλες τις ειδικότητες εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, από τις 10:00 π.μ έως τις 14:00 π.μ..

Ο λόγος που αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στην ενέργεια της κινητοποίησης, απορρέει από την κατάθεση τροπολογίας της Κυβέρνησης για ψήφιση στη Βουλή , ζητώντας επιστροφή χρημάτων από τους εργαζόμενους για την περίοδο 01/01/2016 έως τον 09/2017», αναφέρει στην επιστολή του προς τη διοίκηση του Οργανισμού το Συνδικάτο.

ΟΑΣΘ: Αιφνιδιαστική η στάση εργασίας – Να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ κάνει λόγο για αιφνιδιαστική κίνηση η οποία υποστηρίζει πως «τέτοιου είδους ενέργειες δεν βοηθούν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων».

Μέσω της σχετικής ανακοίνωσης γίνεται γνωστό πως ο ΟΑΣΘ κινεί τις νομικές διαδικασίες προκειμένου η στάση εργασίας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική.

Εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς προηγουμένως να υπάρξει οποιαδήποτε ειδοποίηση ή σχετική ενημέρωση, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ προκήρυξε νέα στάση εργασίας, για την Πέμπτη 3 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Ο ΟΑΣΘ κινεί τις νομικές διαδικασίες προκειμένου η στάση εργασίας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική, καθώς παραβιάζει ξεκάθαρα το νόμο και επιβαρύνει το κοινωνικό σύνολο.

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και επισημαίνει προς το Συνδικάτο ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν βοηθούν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων.

Με πληροφορίες από thestival.gr

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr