ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα - Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ο Μάνος Δασκαλάκης εμφανίστηκε με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ»

Πάτρα - Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ο Μάνος Δασκαλάκης εμφανίστηκε με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ»
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος επικεντρώνεται στον Μάνο Δασκαλάκη.
Newsbomb.gr

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζει με τον δικό του τρόπο, τις εξελίξεις με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα.

Στην πολυσυζητημένη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα αναφέρθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, σχολίασε την στάση του Μάνου Δασκαλάκη, έξω από τα δικαστήρια το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος που είχε κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια από τα μέσα Φεβρουαρίου, επικεντρώνεται αυτή τη φορά στον Μάνο Δασκαλάκη. Τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, που χθες πήγε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να στηρίξει την κατηγορία που αποδόθηκε στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης εμφανίστηκε με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ», ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον 30χρονο πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, στην τηλεόραση του Star το απόγευμα της Τετάρτης.

«Μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία, μια λέξη νομική», είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Δεν τον κατηγορούν για κάτι, αλλά αυτό το ύφος του κ. Δασκαλάκη δεν φαίνεται το ύφος λυπημένου πατέρα, που αγωνιά να μάθει την αλήθεια… Ήταν μια έτοιμη δήλωση που αποστήθισε και είπε μπροστά στις κάμερες».

Διαβάστε επίσης:

Στα «χαρακώματα» Ρούλα - Μάνος: Η ρήξη, οι εξωσυζυγικές σχέσεις και οι απειλές

Γιαννόπουλος στο Newsbomb.gr: Τα προφητικά λόγια για την Τζωρτζίνα - «Κάτι περίεργο συνέβαινε...»