ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Ατύχημα και μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό - Προβλήματα σε Κηφισό και Πειραιά - Δείτε χάρτες

Κίνηση: Ατύχημα και μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό - Προβλήματα σε Κηφισό και Πειραιά - Δείτε χάρτες
Φωτογραφία αρχείου
InTime / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Κίνηση: Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, αυξημένη ροή οχημάτων και στα δυο ρεύματα της Αθηνών - Λαμίας και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται τόσο στην Αττική Οδό όσο και στις δυο εθνικές οδούς, Αθηνών – Λαμίας και Αθηνών – Κορίνθου. Η κακοκαιρία Genesis φαίνεται πως δεν πτόησε τους κατοίκους της πρωτεύουσας, οι οποίοι επέλεξαν να φύγουν εκτός λεκανοπεδίου για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Πέρα από την αναμενόμενη κίνηση, λόγω της αυξημένης ροής οχημάτων, ένα τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τεσσάρων οχημάτων ήρθε να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με την ταλαιπωρία των οδηγών να αυξάνεται όσο περνάει η ώρα και δεν αποσυμφορίζεται η κατάσταση...

Αυξημένη ροή οχημάτων παρατηρείται και στις δυο εθνικές οδούς, ειδικότερα στην Αθηνών – Λαμίας όπως φαίνεται και στους χάρτες κυκλοφορίας της Google την τελευταία ώρα.

Κίνηση παρατηρείται και περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά, καθώς πολλοί είναι αυτοί που επέλεξαν να ταξιδέψουν σε κάποιο νησί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη ροή οχημάτων προς τα σημεία αναχώρησης των πλοίων...