ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: 36χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας – Τον έσωσαν δύο φίλες του

Ηράκλειο: 36χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας – Τον έσωσαν δύο φίλες του

Ιδιαίτερα τυχερός αποδείχτηκε 36χρονος άνδρας αφού η αγάπη και η αυτοθυσία που είχαν δύο φίλες του τον έσωσαν κυριολεκτικά… από του Χάρου τα δόντια.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν στις 3:00 σήμερα τα ξημερώματα όταν ο 36χρονος νεαρός από το σπίτι όπου μένει στο κέντρο του Ηρακλείου τηλεφώνησε σε μία 34χρονη φίλη του και την ενημέρωσε ότι προτίθεται να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Η 34χρονη γυναίκα δίχως να αφήσει ανεκμετάλλευτο ούτε το παραμικρό δευτερόλεπτο τηλεφώνησε σε μία κοινή τους φίλη, την ενημέρωσε για το συμβάν και μαζί πήγαν στο σπίτι του φίλου της.

Εκεί, αυτό που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό αλλά οι δύο φίλες και πάλι κατάφεραν να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους. Ο 36χρονος είχε μπει μέσα στη μπανιέρα, είχε δέσει στο λαιμό του ένα σεντόνι επιχείρησε με αυτό να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές οι δύο κοπέλες έκοψαν με ένα ψαλίδι το σεντόνι και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου έσπευσαν στο σπίτι και κατάφεραν να συνεφέρουν τον άνδρα μέχρι που ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Τότε τον μετέφεραν στο ΠΑΓΝΗ όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα.