ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με υδροχλωρικό οξύ: Ο 50χρονος πήγε στο νοσοκομείο να δει το θύμα

Επίθεση με υδροχλωρικό οξύ: Ο 50χρονος πήγε στο νοσοκομείο να δει το θύμα
Ο 50χρονος πήγε να βρει το θύμα στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Τον συνέλαβαν οι αρχές
ΕΡΤ NEWS

Ο 50χρονος πήγε στο νοσοκομείο να δει την 49χρονη στην οποία έριξε υδροχλωρικό οξύ. Έγινε άμεση προσαγωγή του από την Αστυνομία.

Συνελήφθη ο 50χρονος που επιτέθηκε με χημικό υγρό στην 49χρονη στη Μεσσήνη την ώρα που έφτανε στη δουλειά της τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο 50χρονος πήγε να δει το θύμα στο νοσοκομείο όπου εκεί τον εντόπισε η Αστυνομία και τον προσήγαγε. Στην αρχή αρνήθηκε την πράξη του, όμως έπειτα ομολόγησε και στη συνεχεία συνελήφθη.

Η γυναίκα έως αυτή την ώρα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, ενώ σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου έχει διαφύγει τον κίνδυνο όμως ενδέχεται να χάσει την όρασή της στο δεξί μάτι.

«Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας στο δεξί της μάτι. Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση στο μάτι της. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας της όρασής της», είπε η διοικήτρια κ. Αλειφέρη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης. Όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό. Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή»