ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοτυπία στα μπουζούκια της Λάρισας - Τραγουδιστές... διακτινίστηκαν

Πρωτοτυπία στα μπουζούκια της Λάρισας - Τραγουδιστές... διακτινίστηκαν

Ο Λαρισαίος επιχειρηματίας κατάφερε και γέμισε και τα δύο νυχτερινά κέντρα διασκέδασης με τους τραγουδιστές να πηγαίνουν εναλλάξ από το ένα μαγαζί στο άλλο

Στη Λάρισα οι τραγουδιστές το ίδιο βράδυ δεν εμφανίζονται σε ένα μόνο μαγαζί. Κάνουν κάτι πρωτότυπο... καθώς διακτινίζονται, την ίδια βραδιά, σε περισσότερες από μία πίστες στα μπουζούκια.

Τη φαεινή ιδέα, σύμφωνα με το onlarissa είχε ο Λαρισαίος βετεράνος της διασκέδασης, Θοδωρής Βαρελάς. Ο τραγουδιστής και, πλέον, ιδιοκτήτης νυχτερινών δύο μαγαζιών, θέλησε οι τραγουδιστές του να εμφανιστούν και στις δύο σκηνές, πρωτοτυπώντας με αυτό τον τρόπο.

Ασφυκτικά γεμάτα και τα δύο μαγαζιά

Όλη τη νύχτα, το επιτελείο των τραγουδιστών μεταφερόταν, από το ένα μαγαζί που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας, στο άλλο που βρίσκεται στην οδό Φαρσάλων, περίπου 15 λεπτά μακριά. Μόλις ο ένας τραγουδιστής ολοκλήρωνε το ένα μέρος του προγράμματός του, μετέβαινε στο άλλο μαγαζί και επέστρεφε πίσω για να συνεχίσει το δεύτερο πρόγραμμα. Όλο το βράδυ, τις στιγμές που δεν ήταν πάνω στην πίστα, οι τραγουδιστές ήταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Μόνες σταθερές, οι «παλιές καραβάνες» της νύχτας της Λάρισας, ο ίδιος ο Θοδωρής Βαρελάς μαζί με τον Γιάννη Μικερτζή, οι οποίοι τραγουδούν μαζί μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, όπως η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μπορεί η ιδέα να είχε λίγο παραπάνω τρέξιμο για τους τραγουδιστές, ωστόσο, σαν αποτέλεσμα είχε να γεμίσουν ασφυκτικά και τα δύο μαγαζιά.

Διαβάστε επίσης:

Χριστούγεννα: Πήραν «φωτιά» οι πίστες - Γεμάτα τα μουσικά κέντρα